Μετάβαση στο περιεχόμενο

random_name

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δυστυχώς ναι, πληρώνω σχεδόν τα διπλά από τον ακριβώς ίδιο από πάνω χώρο αλλά είναι σύμφωνα με τον πίνακα κατανομής. Δεν τον διαθέτω τον κανονισμό της πολυκατοικίας δυστυχώς. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζονται τα χιλιοστά με τον κανονισμό; Μπορώ να κάνω μια προσπάθεια να τον ζητήσω από την ιδιοκτήτρια / διαχειρίστρια. Δεν είναι πάρα πολύ συνεννοήσιμη γενικά, ακόμα και το θέμα με τα χιλιοστά το συνειδητοποίησα μετά από 3 χρόνια στον χώρο καθώς δε γινόταν ποτέ ανάρτηση του συνολικού πίνακα της πολυκατοικίας (ίσως και επίτηδες).
  2. Καλησπέρα σας, νοικιάζω έναν επαγγελματικό χώρο στον 1ο όροφο σε πολυκατοικία 6 ορόφων εκ των οποίο ο 6ος μόνο είναι πιο μικρός (κατά ~30%). Στα κοινόχρηστα ο δικός μου χώρος έχει 285 χιλιοστά στα κοινόχρηστα, 161 στις δαπάνες και 100 στους ανελκυστήρες ενώ ο ακριβώς από πάνω 157 στα κοινόχρηστα, 127 στις δαπάνες και 110 στους ανελκυστήρες. Καθώς αυτό μου φάνηκε παράλογο ζήτησα των πίνακα κυβισμού και κατανομής από την ιδιοκτήτρια και στον οποίο παρατήρησα τα εξής. Τα κυβικά των δύο χώρων (1ου και 2ου) είναι ίδια αλλά στον δικό μου αναλογούν διπλοί σχεδόν κοινόχρηστοι χώροι και τετραγωνικά μέτρα οικοπέδου. Συγκεκριμένα, 1ος: 1119.49 μ3 ιδιόκτητος, 494.68 μ3 κοινοχρήστων χώρων (1614,17 μεικτά), 77.68 μ2 οικόπεδο 2ος: 1119.49 μ3 ιδιόκτητος, 273,14 μ3 κοινοχρήστων χώρων (1392,63 μεικτά), 39.89 μ2 οικόπεδο Δεν καταλαβαίνω με πια λογική βγαίνουν αυτά τα νούμερα ούτε γιατί πληρώνω τόσο δυσανάλογα περισσότερα κοινόχρηστα. Αν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με χιλιοστά πολυκατοικιών παρακαλώ ας με βοηθήσει να καταλάβω αν καλώς είναι έτσι καθώς ο μηχανικός μου μου είπε ότι δεν του φαίνεται λογική η εικόνα αυτή αλλά δεν είναι ο τομέας του οπότε δεν ήταν σίγουρος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.