Μετάβαση στο περιεχόμενο

VITT91

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από VITT91

  1. 2 ώρες πριν, Pak1989 said:

    Καλημέρα. 

    Τα αποτελέσματα του βορρά έχουν βγει από εχθές. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Προς ενημέρωση σαυτους που περιμένουν. Καλή επιτυχία σε όλους! 

    Καλησπέρα !

    πως το γνωρίζεις ; Έλαβες καποιο μαιλ; 

  2. 1 λεπτό πριν, elenols said:

    Καλησπέρα σας,
    την Τρίτη επικοινώνησα με το τμήμα προσωπικού Θεσσαλονίκης. Μέχρι τότε δεν είχαν πάρει τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων για τις θέσεις του βορρά από την Αθήνα. Προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο με απεργία στη μέση να τα πήραν , να έστειλαν email και να είπαν και ημερομηνίες για εξετάσεις.

    Ευχαριστούμε για την πληροφορία, αυτο ακούγεται πιο λογικό …

  3. 8 λεπτά πριν, Tyler said:

    Το προφίλ φτιάχτηκε πρόσφατα, έγραψε 2 πράγματα και εξαφανίστηκε. Κανεις δεν επιβεβαιώνει. Με λυπεί πολύ που κάθονται να αγχώσουν ανθρώπους χωρίς λόγο. 

    Δεν αποκλείεται όμως να λέει και την αλήθεια, προσωπικά δεν γνωρίζω άλλους για να το διασταυρώσω … είναι και λίγοι οι επιτυχόντες στον βορρά όποτε δεν ξέρω …

  4. 11 λεπτά πριν, godsolo said:

    Έχει δοθεί εντολή στα διαγνωστικά να κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οπότε θεωρώ ό,τι θα ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας πριν τελειώσει ο μήνας.

    Για Θεσσαλονικη δεν ακούγεται τίποτα ; 

  5. 25 λεπτά πριν, Chris3005 said:

    τωρα αν εσείς ξέρετε κάτι παραπάνω που δεν γνωρίζουν εκεί μέσα τότε παω πάσο.αν πατε βάση λογικής και βάση εκτιμήσεων παω πάσο.το «εκει γύρω» μπορεί να αφήσει έξω για μια θέση έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη τη δουλειά.γιαυτο κατα την γνώμη μου και χωρίς ειρωνεία αν δεν γνωρίζουμε κάτι με αποδείξεις δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ράδιο αρβύλα βάση εκτιμήσεων και λογικής.αν υπήρχε λογική η προκυρηξη θα είχε λάβει τέλος εδώ και καιρο

    Προφανώς και ολα ειναι προσωπικές εκτιμήσεις και εικασίες, καθώς δεν υπάρχει πουθενά αναρτημένος ο ακριβης αριθμός ανα ειδικότητα που θα προσληφθεί απο την προκυρηξη. Προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα βάσει κοινής λογικής απο όσα διαβάζουμε και απο οτι πληροφορίες έχουμε. Κανεις μας νομίζω δεν ξερει τι ακριβώς γίνεται και όλοι εχουμε την ίδια αγωνία για την εξέλιξη του διαγωνισμού.

    • Like 1
    • Upvote 1
  6. Όχι παιδιά δεν με κάλεσαν ακόμα, αυτο που έμαθα γιατί τους πήρα τηλέφωνο ειναι οτι δεν εχει ξεκινήσει η διαδικασία για Θεσσαλονικη ακόμα. Θα ξεκινήσει μου είπαν αρχές Φεβρουαρίου. Υπάρχει μου είπαν κ μια πιθανότητα για τέλη Γενάρη. Είπαν θα καλέσουν να περιμένουμε… 

    ρωταω για τη συνέντευξη γιατί υποθέτω κάποιοι θα πέρασαν. Αν θέλουν να μας δώσουν μια εικόνα πως ήταν και τι να περιμένουμε 

    • Like 1
  7. 2 ώρες πριν, Gap95 said:

    Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά! 

    Ξέρουμε τι ακριβώς ρωτάνε στην συνέντευξη; θα γίνουν 2 συνεντεύξεις! Μια με την εταιρεία που ανέλαβε τις εξετάσεις, και μια με τον όμιλο.

    Καλησπέρα και χρονια πολλά με υγεια ! ποτε επικοινώνησαν μαζι σου; 

  8. 2 ώρες πριν, Mech25 said:

    Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία. Εμένα με έχουν καλέσει να πάω προς το τέλος του μήνα. Όχι όμως στα ΕΛΠΕ, αλλά στην εταιρία που διοργάνωσε τα γραπτά. Πιστεύω θα σας καλέσουν όλους σιγά-σιγά (αν είναι με αύξοντα αριθμό ή αλφαβητικά κλπ. δεν έχω ιδέα), μην ανησυχείτε. Τώρα, το πότε θα μάθουμε ΑΝ μας προσλάβουν και πότε θα γίνει η εν λόγω πρόσληψη είναι άλλο θέμα…

    Χρονια πολλά, καλή χρονια ! Ποτε σε κάλεσαν ; Εχει μερες ;

  9. 8 ώρες πριν, Mech25 said:

    Από ότι φαίνεται, έχουν πέσει τσακωμοί για τις προσπάθειες κάποιων να βάλουν κόσμο εκτός λίστας. Έχουν γίνει γραπτές καταγγελίες από παρατάξεις του σωματείου. Δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία συνεντεύξεων, άγνωστο πότε θα γίνει. Υπομονή σε όλους.

    Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την ενημέρωση ! 

  10. 5 ώρες πριν, Mech25 said:

    Στο ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, στη Λιοσίων. Εκεί διεξήχθη η εξέταση, αλλά διοργανώθηκε από εξωτερική consulting εταιρεία. Κι εγώ παραξενεύτηκα που έγιναν όλα τόσο εξώφθαλμα, αλλά είναι πολλοί, πάρα πολλοί οι υποψήφιοι για να κριθούν τελικά από αυτό το απλούστατο τεστάκι...

    Σίγουρα ειναι πολλά απο πίσω, ιδίως αν ειναι τόσο εύκολο το τεστ όπως περιγράφεις …

  11. 59 λεπτά πριν, Mech25 said:

    Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Όπως προείπαν, ήταν αρκετά εύκολα τα θέματα (δηλ. την απάντηση την έβρισκες αμέσως χωρίς να σκεφτείς). Αυτό που «βρωμάει» στη διαδικασία είναι ότι σου έδιναν το αυτοκόλλητο με τον «τυχαίο» αριθμό σου οι ίδιοι προτού σου καλύψουν το όνομα στο γραπτό, δηλ. μπορούσαν να σου δώσουν όποιον κωδικό ήθελαν εκείνοι. Μέσα στην αίθουσα υπήρχαν εκπρόσωποι από την εταιρία διοργάνωσης της δοκιμασίας, από τα ΕΛΠΕ αλλά και από το ιβεπε-σεβ. Οποιος δεν άφηνε το στιλό κάτω όταν έληγε ο χρόνος δεν ακυρωνόταν αυτομάτως (όπως θα γινόταν σε μια σοβαρή διαδικασία), αλλά έπαιρνε μια απλή επίπληξη. Στην αίθουσα που βρισκόμουν, πριν μοιράσουν τα θέματα, ήρθαν κάποιοι υπεύθυνοι και ζήτησαν από έναν υποψήφιο να τους ακολουθήσει έξω (δηλ. είπαν «ο κύριος Τάδε;; Παρακαλώ ελάτε λίγο μαζί μας») και μετά από λίγα λεπτά ο ίδιος επέστρεψε κανονικά. Δεν ξέρω τι και πώς, όλοι παραξενεύτηκαν με αυτό. Άλλο που είδα έξω ενώ περιμέναμε, ήρθε ένας και ζήτησε τον υπεύθυνο της διοργάνωσης και πήγαν και τα είπαν πριβέ για λίγη ώρα πριν μπει να γράψει. Τέλος, αρκετοί υποψήφιοι είχαν το ίδιο επώνυμο με ήδη εργαζόμενους σε υψηλά κλιμάκια.
     

    Θεωρώ πως οι περισσότεροι συμμετεχοντες έγραψαν άριστα στο διαγώνισμα αλλά πως τελικά δεν θα παίξει κανέναν ρόλο… Θα δούμε.

    Πολύ «ενδιαφέροντα» και αρκετά περίεργα θα έλεγα όσα περιγράφεις, προφανώς και αναμενόμενα αλλά ίσως ακραία να γίνονται τόσο ολοφάνερα κάποια πράγματα ! Τι να πεις… καλά αποτελέσματα! Αν επιτρέπεται που έδωσες εξετάσεις ;

  12. On 23/9/2021 at 10:36 ΜΜ, Alan87 said:

    Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε και σε μένα τελικά mail για την εξέταση. Τώρα για την προετοιμασία που αναρωτιέστε δεν έχω να πω κάτι, δεν γίνεται να ετοιμαστείς. Απλά τεστάκια σε έντυπη μορφή, ένα συλλογισμού, αριθμητικής κλπ και ένα αγγλικών. 25 λεπτά και 12 αντίστοιχα χρόνος που προσωπικά μου έφτασε αν και στο 1ο τσίμα τσίμα. Η όλη διαδικασία στο ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ (Λιοσίων) από εξωτερική εταιρία. Για αποτελέσματα άγνωστο είπαν, αρκετός κόσμος, τι να πω, καλή επιτυχία! 

    Είχε αρνητική βαθμολογία ; Καλά αποτέλεσματα σου εύχομαι !

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.