Μετάβαση στο περιεχόμενο

malema

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Κύπρος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μετά απο αρκετό καιρό αφού βρηκα χρόνο και μελέτησα αυτά που έχει γράψει ο Κύριος Ροδόπουλος τον οποίο και ευχαριστώ, εφτιαξα ένα excel όπου μπορώ πλέον να υπολογίζω τι θα συμβεί αναλόγως περίπτωσης και περιοχής.
  2. Καλησπέρα σας, μόλις πήρα από την εταιρία τις πληροφορίες για την πολυουρία. Ο συντελεστής Μu είναι 1000. Πιο κάτω έκανα ανάλυση του συνολικού συστήματος που σκέφτομαι να εφαρμόσω, και από οτι φαίνεται το σύστημα διαπνέει. Σκυρόδεμα C30/37 Πάχος Resistivity=700 Construction Resistance=700*0.2=140 MNs/g Αφρός Πολυουρεθάνης Πάχος Water vapor resistance factor μ=100 Construction Resistance=100*0.05/0.2=25 MNs/g Πολυουρία Πάχος3 Water vapor resistance factor Mu=1000 Construction Resistance=1000*0.003/0.2=15 MNs/g
  3. Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που δείχνετε. Έχω επικοινωνήσει με τον προμηθευτή του συστήματος και αναμένω τα χαρακτηριστικά της πολυουρίας. Σε περίπτωση που ο συντελεστής διαπερατότητας υδρατμών είναι μεγάλος και το σύστημα δεν διαπνέει, πόσο πιθανόν είναι οι υδρατμοί από το εσωτερικό του κτιρίου να παγιδευτούν στην πολυουρεθάνη; Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο θερμομονωτικό στρώμα; Από τις προδιαγραφές της πολυουρεθάνης σας παραθέτω το πιο κάτω χαρακτηριστικό: water absorption < 2 % (EN1609) .
  4. Το κόστος είναι 35 € ανα τετραγωνικό μέτρο.
  5. Μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα να με βοηθήσει γιατί πρέπει να πάρω απόφαση άμεσα?
  6. Γειά σας, Σκεφτομαι να χρησιμοποιήσω αφρό πολυουρεθάνης 5 cm για θερμομονωση της οροφής (20 cm οπλισμένο σκυρόδεμα) της κατοικίας μου με επικάλυψη απο πολυουρία. Θα ήθελα την γνώμη σας για τα πιο κάτω θέματα: 1) Η διαπερατότητα υδρατμών της πολυουρεθάνης είναι μ=100. Για την πολυουρία δεν μπόρεσα να βρω τα χαρακτηριστικά διαπερατότητας υδρατμών. Θεωρείτε οτι το σύστημα μπορεί να διαπνέει? 2) Πάνω απο την πολυουρία δεν θα γίνουν ρύσεις άρα θα υπάρχει στάσιμο νερό σε κάποια σημεία. Οι προμηθευτές με διαβεβαίωσαν ότι το στάσιμο νερό δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό? Σας ευχαριστώ Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Didonis
  7. Thanks
  8. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.