Μετάβαση στο περιεχόμενο

gmaila

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ λοιπόν για τις απαντήσεις σας και νομίζω ότι μου έχετε δώσει σωστή κατεύθυνση!
  2. δεν διεκδικειται απο παροδιο ιδιοκτητη. διεκδικειται απο το δημο θεσσαλονικης και την ιδιοκτησια των 87 τμ
  3. η προσκύρωση γίνεται μετά από πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού αποζημιώσεως καταργούμενου δρόμου. Με την εν λόγω πράξη προσκυρώθηκε το τμήμα εμβαδού 34 τ.μ. στην ιδιοκτησία (87τμ) διεκδικούμενη από το δήμο θεσ/νικης και την εν λόγω ιδιοκτησια.
  4. μπορει το οικοπεδο των 87 τμ να είναι αρτιο και οικοδομήσιμο χωρις να έχει πραγματοποιηθεί η προσκύρωση. Είμαι πολιτικός μηχανικός αλλά το αντικείμενο δεν το γνωρίζω.
  5. Λάθος εκφράστηκα εγώ! το οικόπεδο είναι διεκδικούμενο από το δήμο και προσκυρώθηκε σε ιδιοκτήτες του διπλανού οικοπέδου εκτάσεως 87 τ.μ. οι οποίοι για αυτό το οικόπεδο των 87τ.μ. είναι συνιδιοκτήτες κατά 1/3 και 2/3 Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας διότι είμαι νέος στο επάγγελμα! Όπως είπα το οικόπεδο 34τμ είναι διεκδικούμενο από το δήμο και προσκυρώθηκε σε ιδιοκτήτες του διπλανού οικοπέδου εκτάσεως 87 τ.μ. οι οποίοι για αυτό το οικόπεδο των 87τ.μ. είναι συνιδιοκτήτες κατά 1/3 και 2/3. Γνωρίζετε αν μπορεί ιδιώτης να προβεί σε αγορά του οικοπέδου 87 τ.μ. κατά 1/3 η αν πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η προσκύρωση?
  6. ευχαριστώ! και ξερετε ποια ειναι η επιτροπή για συμβιβαστικο καθορισμό τιμής μονάδας διότι απευθύνθηκα στην πολεοδομία και δεν γνωρίζει
  7. καλημέρα Πολιτικός Μηχανικός είμαι
  8. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλημέρα και καλή Χρονιά! Σε οικόπεδο το οποίο ανήκει σε ιδιοκτήτη Α κατά 33% και σε ιδιοκτήτη Β κατά 67% έχει προσκυρωθεί τμήμα 34 τ.μ. από το δήμο Θεσσαλονίκης. Ο Α θέλει να πουλήσει το ποσοστό του. Πως μπορώ να μάθω το κόστος της προσκύρωσης ευρώ/τμ. . Μπορεί να πουλήσει ο Α μόνο το ποσοστό του; H προσκύρωση κατανέμεται σε κάθε ιδιοκτήτη ανάλογα με το ποσοστό ιδιοκτησίας του καθένα; Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.