Μετάβαση στο περιεχόμενο

batigol

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by batigol

  1. Υπολειπόμενος Χρόνος: 1 μήνας and 29 days

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται δέκτης Stonex S9 IIΙ GNSS RTK και το χειριστήριο Stonex S3 με λογισμικό SurvCE 2.5. Μαζί δίνονται στυλεός με πυξίδα, βάση στήριξης του χειριστηρίου στον στυλεό, καλώδια σύνδεσης με PC, φορτιστής, μπαταρίες, UHF κεραία, βαλίτσα μεταφοράς για τον δέκτη και θήκη για τον στυλεό. Είχε αγορασθεί καινούργιο το 2013 από την Civilshop. Ο δέκτης κατά την λειτουργία του είναι πλήρως ασύρματος και μπορεί να λάβει τα σήματα L1/L2/L2c/L5 και τα συστήματα GPS – GLONASS – GALILEO – COMPASS και 220 παράλληλα κανάλια εντοπισμού και 20 HZ refresh rate. Στον δέκτη είναι ενσωματωμένα τα στοιχεία GSM/GPRS/UHF. Η σύνδεση του χειριστηρίου με τον δεκτή είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί μέσω Bluetooth. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα στο διάστημα 2013-2019 και είναι πλήρως αχρησιμοποίητο από τότε. Διατίθεται το τιμολόγιο αγοράς και όλα τα manuals. ΤΙΜΗ: 2500€ Περιοχή Αττική, δεκτός κάθε έλεγχος.

    2.500 €

  2. Καλησπέρα, Σε υφιστάμενη βιοτεχνία που εκκρεμεί η έκδοση άδειας νομιμοποίησης από τον 4178, προέκυψε ανάγκη έκδοσης οικοδομικής άδειας για εργασίες της κατηγορίας 3. Επομένως θα πρέπει να εκδοθεί μία άδεια και για τα 2 μαζί: νομιμοποίηση και τοίχος αντιστήριξης. Τι άδεια θα εκδώσω; Κατηγορίας 2 (λόγω νομιμοποίησης) ή κατηγορίας 3 (τοίχοι αντιστήριξης); Θα πρέπει πιο πριν να μεταφέρω τη δήλωση από τον 4178 στον 4495; Έχει παρέλθει κατά πολύ η προθεσμία έκδοσης άδειας νομιμοποίησης, λόγω υπαιτιότητας του ιδιοκτήτη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.