Καλησπερα σας και καλη χρονια με υγεια!
ειμαι ιδιοκτητης μιας επιχειρησης εστιασης (κοκτειλ μπαρ).
Το μαγαζι δουλευει με τον εξωτερικο χωρο, εμβαδου 300 τ.μ , οπου εχει τοποθετηθει ενα βανακι τροποποιημενο ετσι ωστε να παρεχει στους πελατες ποτα και κοκτειλ . στον εσωτερικο χωρο του καταστηματος ,εμβαδου 100 τ.μ, βρισκονται ολοι οι υπολοιποι χωροι της επιχειρησης ( τουαλετες, λαντζα, αποθηκευτικος χωρος , χωρος προετοιμασιας, ψυγεια και γενικα ο εξοπλισμος της επιχειρησης .
Για το ερχομενο καλοκαιρι θελουμε να μετατρεψουμε τον χωρο αυτον σε πολυχωρο μαζικης εστιασης, υπεκμισθωνοντας μερος , τοσο στον εσωτερικο χωρο του καταστηματος (για αποθηκευση προετοιμασια κτλ) οσο και στον προαυλιο χωρο (για τραπεζοκαθισματα και take away υπηρεσιες) ,
σε καντινες - van, για διαθεση street food και γλυκου στους πελατες ,σαν ανεξαρτητες επιχειρησεις .
Δηλαδη να πληρωσουν ενα μισθωμα Χ σε εμενα και να δουλεψουν ανεξαρτητα στον χωρο της ηδη υπαρχουσας επιχειρησης μας με τις δικες τους ταμειακες και pos, ενω οι υπολοιπες υποχρεωσεις (ρευμα ιντερνετ δημοτικα τελη) θα ειναι δικες μου .
Στο ενοικιαστηριο που εχουμε, υπαρχει ορος που επιτρεπει την υπεκμισθωση , και θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησουμε σχετικα με αδειες λειτουργιας απο το δημο ,το υγειονομικο κτλ. για τους υποψηφιους υπεκμισθωτες...τα βανακια των οποιων εχουν ηδη αδεια υγειονομικου απο τους εκαστοτε τοπους που βρισκονται οι επιχειρησεις τους.
ο συγκεκριμενος πολυχωρος θα λειτουργει με self service και take away υπηρεσιες , ενω θα υπαρχουν γυρω στα 10 τραπεζια .
Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
Pavlos33
ευχαριστω προκαταβολικα για καποια πιθανη απαντηση !