Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrisntoun

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας
  2. Καλησπέρα σας. Ναι, παίζει ρόλο εάν οι κολόνες και γενικά η κατασκευή είναι μεταλλική, εφόσον οι κολόνες στα σημεία εδρασης είναι με βίδες και όχι φυτευτές, επειδη Ανα πασά στιγμή μπορεί να βγει, μπαίνει στην κατηγορία "κινούμενο υλικό"?. Το πλέξι γκλάς θεωρείται ελαφρύ αποσπώμενο υλικό, ή αν τοποθετηθεί, μπαίνει στην κατηγορία στέγαστρο; ευχαριστω πολυ
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.δηλαδη που πρέπει να απευθυνθώ και τι ακριβώς να ρωτήσω για το πιοιος από τους 2 είναι σωστός?...μπορείτε να με βοηθσετε σας παρακαλω

  4. Τώρα και αν μπερδεύτηκα:)) 2 σχέδια α) μεταλικη η αν δεν γίνεται β)ξύλινη ότι είναι εφικτό
  5. Αγαπητοί κύριοι Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Θα ήθελα να με διαφωτισετε με το εξής καθώς έχω λάβει 2 διαφορετικές απαντήσεις από 2 μηχανικούς. Σκοπεύω να κατασκευάσω μια μεταλικη περγκολα εμβαδού 18 τμ χρειάζεται άδεια μικρης κλίμακας η όχι. Ο ένας μηχανικός λέει όχι οαλλος ναι ..τι ισχύει τελικά..
  6. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα και δεν βρίσκω άκρη.. ο πρώτος μηχανικός είπε θέλει μικρή κλίμακας ο 2ος όχι γιατί είναι κάτω τον 50 τετραγωνικών..ψάχνοντας το μόνο που βρήκα ήταν... Νέες διατάξεις ισχύουν από 23 Ιουλίου 2020 με τον νόμο 4710/2020 κατασκευή πέργκολας με ή χωρίς προσωρινά σκίαστρα επιφανείας έως πενήντα (50) τ.μ., σε ακάλυπτους χώρους, προκήπια και βεράντες ισογείων, εφόσον δεν απαγορεύεται από ειδικές διατάξεις που ισχύουν στην περιοχή.....περιμενο και εγω την γνώμη των ειδικών του φορουμ ελπιζοντας να μας ξεμπλεξουν λιγο ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.