Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mythos1981

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δεν ξερω τι να πω, λεει πως πληρωνει καθε χρονο στον Δημο αρκετα χρηματα για να εχει τις θεσεις. Ωστοσο με αυτη την λογικη γιατι καποιος μπορει να εχει καταστημα που το χρησιμοποιει και σαν ιδιωτικο παρκινγκ με το να πληρωνει αλλα οι Δημοι δεν κανουν το ιδιο και για τους ιδιωτες. Παρατήρηση. Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Ο τονισμός του κειμένου είναι υποχρεωτικός. Μη παραθέτεις ολόκληρο προηγούμενο κείμενο. 'Η τμήμα που θες να επικεντρώσεις την απάντηση σου ή απλή απάντηση. Didonis
  2. και δηλαδη ο εκαστοτε Δημος μπορει ενα πρακτικα καταστημα που ειναι ανοιχτο Δευτερα με Παρασκευη να το εχει παρκινγκ για τον ιδιοκτητη Ολη την εβδομαδα; Περιμενα να ισχυει κατι παρομοιο με τραπεζες πχ η με αλλα καταστηματα που εχουν παρκινγκ ανεφοδιασμου που Σ/Κ ειναι κλειστα και αρα επιτρεπεται το παρκαρισμα.
  3. Καλησπερα, αν και το θεμα πλεον ειναι παλιο ηθελα να ρωτησω κατι που δεν εχω βρει απαντηση. Τι ισχυει για τα Φαναρτζιδικα και γενικα τα καταστηματα service αυτοκινητων. Μπορει ο ιδιοκτητης να τα χρησιμοποιει σαν παρκινγκ και οταν ειναι κλειστα πχ; Εδω πιο κατω εχει ενας φαναρτζιδικο με 3 πορτες γκαραζ ο οποιος το χρησιμοποιει σαν παρκινγκ και δεν αφηνει κανεναν να παρκαρει μπροστα ακομα και Σ/Κ. Ειναι νομιμος; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.