Μετάβαση στο περιεχόμενο

George123456

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το κιγκλίδωμα πριν λίγες μέρες, ενώ το συμβόλαιο το 2016. Θα προσπαθήσω να βρω και όσα αναφέρατε πιο πριν. Αν και με τον συγκεκριμένο δεν έχει πολλή σημασία αν είμαστε νόμιμοι ή παράνομοι. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.
  2. Συγγνώμη δεν γνωρίζω αν υπήρχε. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά το κτίσμα προϋπήρχε και στην ουσία αυτό μας έκανε δωρεά. Στο σχέδιο της πολυκατοικίας, το 1979, φαινόταν σαν κανονικό διαμέρισμα. Απλώς ήταν ημιτελές στην πράξη. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να το ηλεκτροδοτήσουμε, να βάλουμε εξωτερική και εσωτερικές πόρτες και να το βάψουμε. Φέραμε μηχανικό για την κλάση και το στείλαμε στην εφορία. Βάλαμε και κάγκελα στο μπροστινό μέρος του δώματος. Το υπόλοιπο μέρος όμως είναι ελεύθερο και υπάρχει πόρτα που περνάει από τον κοινόχρηστο χώρο. Δεν ξέρω αν κάτι από αυτά απαντάει στο ερώτημά σας όμως.
  3. Έχει γίνει συμβόλαιο κανονικά. Απλώς γράφει δωρεά εν ζωή, ενώ στην πραγματικότητα το αγοράσαμε. Έχουν αλλάξει και τα Ε9. Τουλάχιστον τα δικά μας. Το δικό του δεν ξέρω.
  4. Καλησπέρα σας είμαι τελείως άσχετος με αυτά οπότε συγχωρείστε με αν έχει απαντηθεί ξανά το θέμα, αλλά είναι απελπιστική η κατάσταση που ζω. Ο πατέρας μου και τα αδέρφια του είχαν φτιάξει μια πολυκατοικία, στην οποία συνεχίζουμε να ζούμε. Δυστυχώς ο ξάδερφος μου δεν είναι στα καλά του. Απειλεί, φωνάζει και συνήθως ζητάει παράλογα πράγματα. Για να μην τα πολυλογώ, μας "έκανε δωρεά" το ποσοστό που είχε στην ταράτσα και ο πατέρας μου με τη θεία μου αποφάσισαν να τη φτιάξουν για να τη νοικιάζουν. Στην ταράτσα υπάρχει και μεγάλη βεράντα σε σχήμα Γ. Την βεράντα που είναι μπροστά από την ταράτσα την κλείσαμε με κάγκελα, γιατί δίπλα από την ταράτσα υπάρχει πόρτα και θα μπορούσε ο καθένας να πηγαινοέρχεται στην βεράντα και ενδεχομένως να μπαίνει και στο σπίτι. Τώρα λοιπόν μας ζητάει λεφτά, το πόσα θα μας ζητήσει δεν το ξέρουμε ακόμα, γιατί λέει μας έκανε δωρεά, στην ουσία το πληρώσαμε μαύρα, μόνο το εσωτερικό μέρος και όχι την βεράντα και εφόσον κλείσαμε εκείνο το μέρος και δεν έχει πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να τον αποζημιώσουμε. Το ερώτημά μου είναι αν ο χώρος της βεράντας μπροστά από το σπίτι μας ανήκει ή όχι. Στην ουσία κλείσαμε τη μισή βεράντα, ενώ το μέρος που βγαίνει από την κοινόχρηστη πόρτα είναι ελεύθερο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις μου δώσετε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.