Μετάβαση στο περιεχόμενο

air_mechanic

Members
  • Περιεχόμενα

    38
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by air_mechanic

  1. Για να μην επαναλαμβανόμαστε αν διαβάσεις από την αρχή το thread θα σου λυθούν οι απορίες, τουλάχιστον σε σχέση με το κομμάτι αεροναυπηγός-μηχανικός αεροσκαφών.Αν μείνει κάτι αφού το διαβάσεις όλο προσεκτικά μας ρωτάς
  2. Απ'ότι φαίνεται η παραπληροφόρηση καλά κρατεί. Όποιος θέλει πληροφορίες για τους μηχανολόγους κοζάνης ας μου στείλει πμ.Είμαι 3ο έτος.Δεν πρόκειται να γράψω κάτι εδώ γιατί δεν έχω καμία διάθεση διαμάχης με τους π-δ. Ο καθένας που μιλάει να μιλάει για τη σχολή του και μόνο γιατί για αυτήν έχει άποψη.Τα "άκουσα","μου είπανε","απ'ότι ξέρω" και λοιπά ασαφή σχόλια καλύτερα μην τα κάνετε.ΔΕΝ βοηθάτε τα παιδιά που αναζητούν πληροφορίες.
  3. Άσε τη ΣΜΑ.Και αυτή καμία σχέση.Ο απόφοιτος ΣΜΑ δεν δουλεύει πρακτικά καθόλου σε επισκευές αεροσκαφών(σε πίστες κλπ).Τα καθήκοντά του αφορούν τη διοίκηση,την επιθεώρηση κλπ.Γενικά πέφτει χαρτούρα.Οι μηχανικοί που δουλεύουν στη πίστα σε συντήρηση και επισκευή είναι απόφοιτοι ΣΤΥΑ. Αυτά για τη πολεμική αεροπορία. Στη πολιτική αεροπορία τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα.Υπάρχει ζήτηση στο εξωτερικό για μηχανικούς αεροσκαφών, ανειδίκευτους και εξειδικευμένους, με καλό μισθό και καλό περιβάλλον εργασίας.Γιατί άλλο να δουλεύεις πχ Ελβετία και άλλο Αθήνα.. Ζεις σε περιβάλλον με πολλά αεροπλάνα,γνωρίζεις κόσμο και αργότερα κάνεις και ταξίδια Μην πας εκεί.Ψάξε κάποια εξειδικευμένη σχολή στο εξωτερικό.Ψάξε πχ Lufthansa training,BA training κλπ.Επίσης έχω ακούσει και για κάποιο aircraft engineering course στο Bristol. Τα ΙΕΚ για μένα είναι πεταμένα λεφτά γιατί το πολύ πολύ να μπεις στο base και να καταλήξεις να κάνεις κάποια άχαρη δουλειά.Ελλάδα καλύτερα κάποια σχολή μηχανολόγων μηχανικών αν θες να φτάσεις και ψηλά αργότερα (επιθεωρητής,προϊστάμενος κλπ).Αλλιώς θα μείνεις μια ζωή στο line.Και εντάξει στην αρχή θα σε αρέσει αλλά αργότερα..
  4. Μην μπερδεύουμε τα αντικείμενα. Άλλο αεροναυπηγός άλλο μηχανικός αεροσκαφών. Αεροναυπηγός -> Διπλωματούχος μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση σε κάποιο τομέα(propulsion,aerodynamics,avionics κλπ).Το αντικείμενό του είναι η μελέτη και σχεδίαση αεροσκαφών.Δουλεύει σε αεροναυπηγικές βιομηχανίες,ερευνητικά project σε πανεπιστήμια κλπ. Μηχανικός αεροσκαφών -> Εξειδικευμένος τεχνικός, απόφοιτος σχολής σχετικής με τον κλάδο ,συνήθως τεχνικής, ο οποίος ασχολείται με τη συντήρηση και επισκευή αεροσκαφών.Δουλεύει σε αεροπορικές εταιρίες.
  5. Αν το κάνεις επειδή αμφιβάλλεις ότι η σχολή σου αξίζει ξανασκέψου το. Είχες πει σε άλλο ποστ ότι σου αρέσει η μηχανολογία.Να ξέρεις ότι η σχολή σου θα σε δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με αυτή την επιστήμη και να εξιδικευτείς σε ότι θέλεις. Αν πας στους χημικούς μηχανικούς ξέχνα τη μηχανολογία.
  6. Δεν τίθεται θέμα κατωτερότητας.Ακόμα και αν δεν πάρεις πλήρη δικαιώματα μηχανολόγου μέχρι εσύ να τελειώσεις τη σχολή θα έχει διευθετηθεί το θέμα είτε σε μια νεα κατηγορία μηχανικών είτε με αλλαγή του οδηγού σπουδών είτε με κάποιο άλλο τρόπο.Αν παλι αγχώνεσαι μπορείς να κάνεις ένα 10% του χρόνου. Και εγώ πριν δύο χρόνια για 100 μόρια έχασα τους μηχανολόγους-αεροναυπηγούς στη Πάτρα και πέρασα Κοζάνη.Αλλά το ξεπέρασα Το θέμα είναι ότι αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τομέας της μηχανολογίας που θες πολύ να ασχοληθείς να ξέρεις ότι με το πτυχίο σου θα υπάρξουν αρκετά πανεπιστήμια στην Αγγλία που θα σε δεχτούν.Μην αγχώνεσαι.
  7. Εγώ είμαι τριτοετής φοιτητής μηχανολόγος.Είδα τον οδηγό σπουδών των μηχανικών παραγωγής και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά κοινά μαθήματα.Αναφέρομαι φυσικά στον κορμό που είναι και το σημαντικότερο.Το θέμα είναι ότι δεν είναι ακριβώς ίδιο το πρόγραμμα σπουδών.Στους μηχανικούς παραγωγής υπάρχει μια έμφαση σε οικονομικά μαθήματα ήδη πριν την κατεύθυνση ενώ άλλα μαθήματα απαραίτητα στους μηχανολόγους λείπουν ή γίνονται μόνο σε 1 μάθημα τη στιγμή που εμείς κάνουμε 2+ (πχ μηχανική ρευστών,θερμοδυναμική κλπ). Δεν ασχολούμαι και πολύ με επαγγελματικά δικαιώματα,άδειες κλπ ούτε και ξέρω πολλά.Πιστεύω όμως ότι το ΤΕΕ πρέπει να φτιάξει μια νέα κατηγορία για αυτούς τους μηχανικούς αντί να τους παραχώσει στους μηχανολόγους.
  8. Δεν υπεννόησα ότι είχες σκοπό να μειώσεις τα παιδιά.Αλίμονο. Ήτανε στα σχέδια να γίνει τμήμα αρχιτεκτόνων στη Καστοριά αλλά νομίζω πως ακυρώθηκε.Αν γίνει στο μέλλον θα μπορεί να γίνει και πολυτεχνειούπολη. Γενικά ακούγονται πολλά.Τη μια ότι θα ενωθούμε με το ΑΠΘ,την άλλη με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Δεν ξέρω.Δεν μπορώ τις μετακινήσεις
  9. Δεν το λες και νέο.Το 1999 ιδρύθηκε.Το κτίριο μπορεί να μην είναι καμιά πολυτεχνειούπολη αλλά οι αίθουσες καλύπτουν τον αριθμό των φοιτητών.Είναι στα σχέδια όμως η δημιουργία ενιαίας πολυτεχικής σχολής μαζί με το άλλο τμήμα και η μεταφορά και των δύο σε μια μεγάλη έκταση σε νέα κτήρια.Μέχρι να γίνουν βέβαια αυτά εγώ θα έχω τελειώσει Μια χαρά εξοπλισμός υπάρχει.Οι ελλείψεις υπάρχουν στον κατασκευαστικό. Βγάζουμε και πρόγνωση καιρού!
  10. Κάποιοι καλό είναι να καταλάβετε ότι οι καινούργιες σχολές έχουν και νέα άτομα,με όρεξη για δουλειά.Όχι "παππούδες" και κομματικούς καθηγητές που περνάνε φοιτητές για να τους δώσουν ψήφο(σπόντα για εμπ και απθ).
  11. Τι να σου πω.Δεν ξέρω.Το γεγονός όμως είναι ότι πάρα πολλοί καθηγητές της σχολής έχουν έρθει από Αγγλία-Αμερική και αξίζουν αρκετά. Δεν γνωρίζω ποιος καθηγητής μας είναι από την περιοχή. Δες εδώ μερικά βιογραφικά http://mech.uowm.gr/dep/dep.htm Εγώ μπήκα μετά τις αλλαγές της σχολής και προσωπικά δεν με αφορούν οι λόγοι που η σχολή δημιουργήθηκε.Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν καθηγητές που αξίζουν πολύ και κάνεις σπουδαία δουλειά μαζί τους. Και δεν είμαστε σαν τις κεντρικές σχολές στυλ ΑΠΘ και ΕΜΠ με καθηγητές 60+ που είναι στη σχολή 30 χρόνια.
  12. Το τμήμα αρχικά προοριζόταν για να βγάζεις ενεργειακούς μηχανικούς για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.Αργότερα δημιουργήθηκαν προβλήματα γιατί δεν υπήρχε κατηγορία στο ΤΕΕ για να τους βάλουν και δεν είχαν δικαιώματα.Ε μετά με αλλαγές έγιναν μηχανολόγοι. Η αλήθεια είναι ότι και πριν τις αλλαγές η σχολή είχε αρκετή συνάφεια με τους μηχανολόγους,φυσικά στο ενεργειακό κομμάτι. Τώρα γιατί δεν έγιναν εξαρχής μηχανολόγοι δεν το ξέρω.Εγώ μπήκα στις πρόσφατες φουρνιές,μετά τις αλλαγές και με υψηλή βάση.
  13. Καμία σχέση.Η σχολή είχε αλλάξει τον οδηγό σπουδών και εξομοιώσει με τα υπόλοιπα τμήματα μηχανολόγων 3 χρόνια πριν πάρει τη μετονομασία. Για δες τον σημερινό οδηγό σπουδών και πες μου σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα τμήματα http://mech.uowm.gr/spoudes/odigos_spoudon.pdf
  14. Μεταξύ μας ούτε και στο βασικό κορμό είναι ίδιο ακριβώς το πρόγραμμα σπουδών με τους μηχανολόγους. Μιλώντας για το βασικό κορμό,εμείς κάνουμε ήδη 2 θερμοδυναμικές,2 ρευστά,2 στοιχεία μηχανών,2 τεχνολογίες υλικών(εκτός της αντοχής) και κάποια άλλα. Το τμήμα από ότι είδα δίνει μεγάλη έμφαση στον προγραμματισμός και τη διοίκηση. Από τη στιγμή που λέτε ότι το τμήμα είναι ένα τμήμα μηχανολόγων με κατεύθυνση διοίκησης τότε πώς ακριβώς παίρνουν πλήρη δικαιώματα μηχανολόγων? Μπορεί ένας μηχανικός παραγωγής να δουλέψει ως ενεργειακός?Έχει τις γνώσεις?
  15. Βασικά σοτυς μηχανολόγους δεν κάνουμε πολλά ηλεκτρολογικά ούτε κυκλώματα ή σήματα. Ούτε βέβαια έχουμε κύκλο υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιών.Αυτά είναι στους ηλεκτρολόγους. Εμείς κάνουμε ΜΕΚ,αντοχές,θερμοδυναμικές,ρευστομηχανικές κλπ κλπ. Οι κύκλοι είναι ενεργειακός,κατασκευαστικός και διοίκησης ενώ τα ΕΜΠ και Πάτρας έχουμε και κύκλο αεροναυπηγικής. ───────────────────────────────────────────── Για να αποφεύγετε τις άσκοπες παραθέσεις, χρησιμοποιήστε Post Reply αντί για Quote. Chilon
  16. Ως τριτοετης μηχανολογος σε ελληνικό πολυτεχνείο αυτό που με ενοχλεί είναι η ελλειψη αρκετών πρακτικών projects.Το ελληνικό πανεπιστήμιο,όχι μόνο το πολυτεχνειο,είναι πολύ υψηλά σε θεωρητικό επίπεδο αλλά χαμηλά σε πρακτικό.Στην Αγγλία απ'οτι ξέρω έχουν συνεχή προτζεκτ και αυτό είναι καλό.Ειδικά για ορισμένες σχολές.Εγώ θέλω να κάνω μεταπτυχιακο στην αεροναυπηγικη (aeronautical engineering) και σκέφτομαι Αγγλια.Έχω ψάξει από τώρα πανεπιστήμια και έχω τσεκάρει μερικά καλά.Cranfield,Glasgow,Bristol,Loughborough,Mantcester και κάποια άλλα.Το θέμα είναι ότι η ανύπαρκτη πρακτική εμπειρία από τις προπτυχιακες σπουδές ίσως να είναι ένα μείον σε σχέση με τους ανταγωνιστές συναδέλφους σε μια δουλειά στο συγκεκριμένο αντικείμενο στο εξωτερικό.Να μην αναφέρω καν τον παράγοντα ηλικία.Στην Αγγλία σε 4 χρόνια είσαι MEng.Εδω το πρόγραμμα είναι 5ετες και πάλι θες 6,5-7 χρόνια για να τελειώσεις.Έτσι βγαίνεις στην εργασία πιο μεγάλος από οτι ο αγγλος πχ.Αναφέρομαι φυσικά για δουλειά εκτός Ελλάδας γιατί εδώ δεν υπάρχει ανεπτυγμένη αεροναυπηγικη βιομηχανία. Αυτά τα ολίγα ! Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Πωω φίλε τί μου θύμησες τώρα.. Πρώτη μέρα αμφιθέατρο,ήμασταν ψάρια,γεμάτα ενθουσιασμό! Πώς στο καλό καταφέρνουν και μας γκρεμίζουν ότι ονειρευτήκαμε μέσα σε λίγους μήνες? Μην περιμένετε παιδιά να σας δώσουν έγκυρες πληροφορίες εκεί μέσα.Ακόμα και οι ίδιοι οι φοιτητές πολλές φορές κάνουν το λάθος και εξυψώνουν τη σχολή τους και νομίζετε ότι θα πάτε στο MIT ή το Harvard!
  18. Πρώτη και με διαφορά στον τομέα αεροπλάνα το τμήμα μηχανολόγων και αεροναυπηγών μηχανικών Πάτρας. Μετά όλα τα τμήματα μηχανολόγων μηχανικών. Από τα τμήματα ηλεκτρολόγων μηχανικών το μόνο σχετικό με αεροπλάνα που μπορείς να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τα ηλεκτρονικά συστήματα των αεροπλάνων(avionics) και με τίποτε άλλο! Οπότε όλα τα ωραία σχετικά με αεροδυναμική,κινητήρες,δυναμική πτήσης, κλπ τα ξεχνάς. Από το τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών το μόνο σχετικό που μπορείς να κάνεις με αεροπλάνα είναι software για simulators. Ελπίζω να βοήθησα.
  19. Δεν πειράζει θα μάθεις Αφού είσαι από Αθήνα αν έρθεις Κοζάνη λογικά θα σου κακοφανεί στην αρχή.Είναι μικρή πόλη.Και εγώ που ήρθα από Θεσσαλονικη στην αρχή ήθελα να φύγω.Όμως μετά συνήθισα.Καλά είναι.Έχει πολύ φοιτητόκοσμο και μπορείς να περάσεις καλά αν έχεις παρέα.Αλλά φυσικά δεν συγκρίνεται με αθήνα θεσσαλονικη και γενικα μεγαλουπολεις. Το σημαντικοτερο είναι να διαλέγεις σχολή όχι πόλη.Και αν δεν σ'αρέσει το παλεύεις για μετεγγραφή. Σχετικά projects με αεροπλάνα θα βρεις παντού.Εμας εδω ενας καθηγητης προσφατα πηγε εκπαιδευτικη επισκεψη με τους φοιτητες του σε μια μοιρα της πολεμικης αεροποριας για να δουν απο κοντα διαδικασιες συντηρησης επισκευης κινητηρων,αλλαγες κινητηρων και test λειτουργιας στο τελος. Δανείστηκα τις προάλλες από τη βιβλιοθήκη στη σχολή ένα βιβλίο για τους αεριοστρόβιλους(κινητήρες αεροπλάνων) και το χω σκίσει :)
  20. Φίλε τα μπερδευεις.Οχι ενα πτυχιο πληροφορικης δεν σε βοηθαει.Οι μονες σχετικες σχολες ειναι οι μηχανολογοι και οι ηλεκτρονικοι.Οι μηχανολόγοι μπορουν να γινουν μηχανικοι αεροσκαφων κατηγοριας Β1 δηλαδη ασχολουνται με τα συστηματα ισχυος του αεροπλανου(κινητηρες υδραυλικα κλιματισμος ατρακτος κλπ) ενω οι ηλεκτρονικοι μπορουν να γινουν μηχανικοι κατηγοριας Β2 και ασχολουνται με τα ηλεκτρονικα του αεροπλανου.Μια σχολη πληροφορικης δεν πολυσχετιζεται. Και γιατι εχεις κολλημα με το μετσοβειο.Δηλαδη οι υπολοιποι δεν αξιζουν? Εγω ειμαι μηχανολογος στη Κοζανη και μια χαρα ειμαι Και φυσικα εχεις τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα οπου και αν εισαι.Τι ερωτηση ειναι αυτη? Μηχανολογος εισαι παντου.Δεν διαφερει το πτυχιο σου αν εισαι αθηνα θεσσαλονικη ή κοζανη κλπ.
  21. Φυσικά και ΔΕΝ είναι κρίμα.Ξέρω παιδιά που έχασαν σμα για ελάχιστα μόρια και πήγαν στυα γιατί αυτό ήθελαν.Μην κολλάς στα μόρια.Αν αυτό γουστάρεις να κάνεις ποιο το πρόβλημα. Τί στο καλό σχέση έχει η πληροφορική με τους μηχανικούς αεροσκαφών?? Μην μπερδεύεςι έτσι τα πράγματα. Αν δεν θες να πας στη πολεμική αεροπορία οκ.Εσύ αποφασίζεις. Από κει και πέρα η πιο σχετική σχολή με το αντικείμενο είναι ο μηχανολόγος.Αλλά όπως είπα είναι δύσκολος δρόμος.Και πόντιος Αλλά αν αυτό θες τότε μπορείς να το κάνεις και από εκεί.Κάποια modules απο το B1 θα σου αναγνωριστούν από τη σχολή και δεν θα χρειαστεί να τα δώσεις.Και πού ξέρεις?Στο μέλλον μπορεί να αλλάξεις γνώμη.Τουλάχιστον θα είσαι σε μια σχολή με πολλές εναλλακτικές. Οι μηχανολόγοι έχουν απίστευτα τεράστιο εύρος επιλογών. Σκέψου ότι άμα πας στυα σε δύο χρόνια θα είσαι στη πίστα σε ετοιμότητα για scramble :)
  22. Ρε παιδιά.Μπερδεύετε τους τεχνικούς(mechanics) με τους μηχανικούς(engineers). Γιατί να πας στο πολυτεχνείο άμα θες να συντηρείς και να επισκευάζεις αεροπλάνα?Ποιος ο λόγος?Στο πολυτεχνείο πας για design,μελέτες,κατασκευές κλπ.Και η αεροναυπηγική(σχεδίαση αεροσκαφών) είναι μέσα σε αυτό. Ναι μπορείς να γίνεις μηχανικός(τεχνικός) αεροσκαφών και τελειώνοντας ενα πολυτεχνείο.Αλλά είναι δύσκολος δρόμος και τσάμπα το διάβασμα που θα ρίξεις για να τελειώσεις τη σχολή.Καλύτερα θα ήτανε να πας σε μια σχολή δυετούς φοιτήσεως πχ ΕΑΒ ή Αγγλία παρά να κοπιάσεις για το πολυτεχνείο.Λάβε υπόψη σου επίσης ότι για να γίνεις μηχανικός στη πολιτική αεροπορία θα πρέπει να δουλέψεις πρώτα ως ανειδίκευτος για 3-4 χρόνια και να δώσεις εξετάσεις στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας σε μια συγκεκριμένη ύλη. Ότι πτυχίο και να χεις,ακόμα και αεροδιαστημικής από τη Nasa(!!) αυτή τη διαδικασία δεν τη γλιτώνεις. Α επίσης από τη ΣΜΑ μη νομίζεις ότι βγαίνεις μηχανικός αεροσκαφών.Το πιο πιθανό είναι ότι ένας απόφοιτος της σμα εργάζεται πάνω στο αεροπλάνο ελάχιστα ή καθόλου.Για άλλη δουλειά προορίζονται αυτοί,για διοίκηση κλπ. Σου προτείνω ΣΤΥΑ.Ειδικότητα μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών. Αυτοί είναι οι μηχανικοί που δουλεύουν πάνω στα αεροπλάνα.Όχι οι σματζήδες.
  23. Φυγε αγγλια.Αστο το τει.Πανε σε εναν πιστοιποιημενο οργανισμο κατα part 147 να τελειωσεις γρηγορα να αποκτησεις εμπειρια και να πας βουρ για το B1.Σου προτεινω Bristol σε ενα aircraft engineering course και οχι aeronautical/aerospace engineering.Αλλο πραγμα.Εκει προοριζεσαι για αλλο πραγμα.Αεροναυπηγος σε airbus,rolls-royce,EADS κλπ. ΑΛΛΑ (υπαρχει και αλλά ) Αν θες να δουλέψεις Ελλαδα μετα,είτε άμεσα είττε αργοτερα θα έχεις προβλημα γιατι το πτυχιο ενος aircraft engineering course που είναι βασικά δυετές (foundation) δεν αναγνωριζεται και εκτός αεροποριας δεν μπορεις να δουλεψεις πουθενα! Το λοιπον,επειδη σε κονω οτι ακομα δεν εισαι σιγουρος για το τι θες σκέψου τί γουστάρεις? Θες να εισαι κοντά στα αεροπλάνα,να τα επισκευάζεις,γουστάρεις τη φάση αεροδρόμιο,να μυρίζεις κηροζινη κλπ 'Η θες να γίνεις ενας μηχανικός που θα δουλεψει στο εξωτερικο σε καποια αεροναυπηγικη βιομηχανια,στον τομεα της σχεδιασης και να εξειδικευτεις σε καποιο κομματι? Σε καθε περιπτωση ενα πτυχιο aeronautical engineering ανοιγει πορτες και στις δυο δουλειες.Υπαρχουν πολλοι που με το παραπανω πτυχιο εγιναν μηχανικοι αεροσκαφων σε καποια αεροπορικη.Συν το οτι με το παραπανω πτυχιο παιρνεις αδεια μηχανολογου. Οι πιο σχετικες σχολες στην ελλαδα στους παραπανω τομεις ειναι το τμημα μηχανολογων και αεροναυπηγων στη πατρα,το τμημα μηχανολογων ΕΜΠ που επισης εχει κατεθυνση αεροναυπηγικης στο 4ο ετος και γενικα ολα τα τμηματα μηχανολογων στην Ελλαδα. Οτι αλλο θες ρωτα Αυτό είναι τμήμα για αεροναυπηγός όχι μηχανικός(τεχνικός) αεροσκαφών.Άλλο πράγμα.
  24. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Έχω μερικές ακόμα ερωτήσεις: Πόσο δύσκολες είναι οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ?Υπάρχει μεγάλη ζήτηση?Και από τι καθορίζεται τί μάθημα θα διδάξει ο μηχανολόγος στο σχολείο? Υπάρχει κάποιο μάθημα που να μπορεί να διδάξει ο μηχανολόγος σε ημερήσιο γενικό λύκειο? Υπάρχει κάποιος τρόπος(με κάποιο σεμινάριο ή από ασπαιτέ ή κάτι άλλο) που να μπορέσει ένας μηχανικός να διδάξει μαθηματικά ή φυσική σε σχολείο? Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός!
  25. Μήπως υπάρχει κάπου κάποιος κατάλογος για το τί μπορεί να διδάξει ένας μηχανολογος σε σχολείο? Ενας μηχανολογος που θέλει να διδάξει σε σχολειο χρειάζεται να παει σε ασπαιτε ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.