Μετάβαση στο περιεχόμενο

hkamp

Συντονιστής
  • Περιεχόμενα

    2.651
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    23

Φήμη στην κοινότητα

1.395 Άριστη

Σχετικά hkamp

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

20.903 profile views
  1. Κανονικά τις δέχονται. Δεν πρόκειται να σου πούνε <<έληξε η προθεσμία>>. Απλά αν έρθει έλεγχος από τριμελή ξεκινά κανονικά την διαδικασία των κυρώσεων αν δεν έχει κατατεθεί.
  2. Ο 3661/2008 έχει καταργηθεί εδώ και 14 χρόνια. Τώρα ισχύει ο Ν 4122 όπως έχει τροποποιηθεί ως σήμερα.
  3. Άκη, παράταση δίνεται πριν την λήξη. Αφού πέρασε η 21η δεν μπορεί να δοθεί παράταση νομίζω.
  4. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως βλέπεις ένα γιαπί. Γιατί ο ενοικιαστής βάζει λεφτά μετά το συμβόλαιο. Κατάστημα θα το βγάλεις. Είναι λίγο φλου όπως λέει ο Άκης αλλά αυτή είναι η συνήθης οδός.
  5. Άκη, εγγράφως εις διπλούν στο πρωτόκολλο του δήμου το θέλουν σύμφωνα με την εγκύκλιο. <<Μέχρι τη λειτουργία της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρµας στην οποία θα καταχωρίζονται το Έντυπο Αξιολόγησης της επικινδυνότητας, η Έκθεση του αρµόδιου τεχνικού επιστήµονα και η Δήλωση Εφαρµογής των µέτρων πυρασφαλείας του ιδιοκτήτη, τα ανωτέρω στοιχεία υποβάλλονται εις διπλούν σε έντυπη μορφή στον οικείο Δήμο.>>
  6. Άκη αφού υποστηρίζει ξενοδοχείο δηλ. ακολουθεί ωράρια λειτουργίας κλπ του ξενοδοχείου νομίζω ότι η κύρια χρήση του είναι ξενοδοχείο με μια ζώνη γυμναστήριο.
  7. Δημήτρη, πιστεύω ότι δεν έχει σημασία αν είναι κοινόχρηστος ή όχι. Αν έχει θερμική σύζευξη με άλλο χώρο όπως ο κοινόχρηστος μθχ τότε τον αντιμετωπίζεις με το U/2. Αν δεν έχει το περιγράφεις.
  8. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του χώρου. Αν είναι προφανές ότι το έχουν σαν ένα είδος "αποθήκης" μπορεί να θεωρηθεί μθχ. Δηλ. αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παραδοχή U/2 νομίζω.
  9. Πληροφορίες για την Ψηφιακή Πλατφόρμα Δήλωσης Καθαρισμού Οικοπεδικών Χώρων Τηλεφωνικό κέντρο: 213 20 47 888 (καθημερινά 08.00 - 16.00) E-mail: [email protected] Αν πάρεις τηλέφωνο θα περιμένεις λίγη ώρα αλλά είναι εξυπηρετικοί. Εναλλακτικά στείλε email. Πιστεύω θα βοηθήσουν.
  10. Υπάρχει η ΚΥΑ που είναι σαφής στο θέμα του πεδίου εφαρμογής. Τι λέει ο καθένας, τι ακούει ο καθένας και τι καταλαβαίνει ο καθένας είναι άλλη υπόθεση.
  11. Μετά από επικοινωνία με το help desk του υπουργείου μου είπανε ότι ΥΔ υποβάλλει ένας μόνο ιδιοκτήτης ("το λέει στο ΦΕΚ", το οποίο δεν το διάβασα όλο να πω την αλήθεια). Εάν πάει και δεύτερος να το δηλώσει δεν του το επιτρέπει η πλατφόρμα γιατί έτσι σχεδιάστηκε. Και από προσωπική εμπειρία, επειδή η πλατφόρμα του Κτηματολογίου είναι δυσλειτουργική (για τα μπάζα είναι) καλό είναι να χρησιμοποιούμε τις συντεταγμένες.
  12. Περνάει ο 1ος ιδιοκτήτη με τις συντεταγμένες που δίνει το σύστημα. Πάει να βάλει ο 2ο συνιδιοκτήτης τις συντεταγμένες, βγάζει <<Το οικόπεδο είναι άλλου ιδιοκτήτη>> lol Καλά για να πας να περάσεις με ΚΑΕΚ κτηματολόγιο, δεν το συζητώ. Δεν δουλεύει.
  13. Μέχρι 31/5 αν δεν δοθεί κάποια παράταση. Υποθέτω αν δοθεί θα είναι ολιγοήμερη. Η συνεργασία του με το κτηματολόγιο είναι άθλια γιατί το σύστημα του κτηματολογίου είναι άθλιο. Υπάρχουν προβλήματα. Επίσης δεν δέχεται συνιδιοκτήτες με τις ίδιες συντεταγμένες. Σου βγάζει ότι είναι άλλου. Γενικά έχει θεματάκια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.