Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeVasil

Members
  • Περιεχόμενα

    70
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Βόλος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GeorgeVasil's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

18

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε για iphone??
  2. επ' ουδενί ΟΧΙ. έχουν διαφορά στις συν/νες..μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου. @sms μην ξεχάσεις την πληροφορία για υλοποιημένα και μη υλοποιημένα όρια.
  3. Γιατί να μην προσπαθήσεις να διορθώσεις τα όρια με τον δίπλα? Με μια απλή υπεύθυνη δήλωση οτι συμφωνει.. το δέχονται συνήθως στο κτηματολόγιο, εχω κανει. 1 & 2. Σκέψου οτι βάζεις ορια που τροποποιούν κάποια βάση δεδομένων. Η ελληνική πραγματικότητα "του και έτσι και γιουβέτσι" δεν είχε εφαρμογή πιστεύω. Το σωστο ειναι να διεκδικήσεις τα ορια σου και να γινουν ολα σωστα. Αν θέλει να το χαρίσει ας το χαρίσει, με την ανάλογη ΥΔ πάντα. Για να μην σε κυνηγάνε σε 5 χρονια το λεω. 3. Υπάρχουν παραδείγματα στο στην σελιδα του κτηματολογίου (κειμενακια) που αναγράφεις αν συμφωνείς η οχι με τα αναγραφόμενα στο ΤΔΓΜ ορια για καθε ΚΑΕΚ. Οχι οτι δεν επιθυμείς μεταβολές ομως. (γιατι να το κανεις αυτο?) 4. PST_ΚΑΕΚ εχει παντα την πληροφορία του κτηματολογικού διαγράμματος αγορασμένη (και οχι απο τους χαρτες του maps.gov) γιατι δημιουργείς πρόβλημα στην βαση λογω δεκαδικών ψηφίων... 5. TOPO_PROP τα Όρια του οικοπέδου σήμερα 6. Τα ορια που αποδέχεσαι, αλλα με την λογική του 1. 7. Ολα αφορουν την κτηματολογική βαση. αφου δεν θες να αλλαξεις κατι δεν ξερω αν απαιτείται να εχεις DGM_PROP_FINAL. Αλλίως ιδια με TOPO_PROP_NEW.
  4. @nikolaos. Οι συντελεστές Α2022 είναι οι τελευταίοι και είναι προσωρινοί συντελεστές όπως ορίζει εξάλλου και ο νόμος.
  5. @varxo το σ αλλάζει ανάλογα με την ημερομηνία δημοπράτησης του έργου..στο συγκεκριμένο είναι σωστό. Διάβασε καλύτερα: https://www.sate.gr/data_source/2022ΥΠΕΧΩΔΕ-ΦΕΚ5565Β.pdf
  6. Οτι οριζει το περιγραφικο τιμολογιο του εργου.
  7. @tetris εχει να κανει και τι προυπολογισμό (χωρις ΦΠΑ) εχει. αν ειναι πανω απο 1,5εκ ή οχι. @haroula παραδειγμα:
  8. Η δημόσια ιδιοκτησία δεν είναι ιδιοκτησία? Τι απεικονίζεται σωστά? αφού υπάρχει ένα ΦΕΚ που σε δεσμεύει να εκδόσεις οποιαδήποτε πράξη είτε λέγεται πώληση είτε ΟΑ. Αν κρίνουμε ότι οι μελετητές που αναλαμβάνουν τις εκάστοτε κτηματολογικές μελέτες δεν έχουν στην διάθεση τους εν έτη 2024 όλα τα στοιχεία πχ ενημερωμένους δασικούς χάρτες ή πολύγωνα από ιδιώτες μηχανικούς από το ίδιο το κτηματολόγιο.GR (ΚΗΔ) ... καταλαβαίνουμε πόσο σάπια είναι η φάση. Γυρνάμε γύρω γύρω.. απο λάθος μελέτες που ΘΑ διορθωθούν...
  9. Μιλαω για ολους τους οικισμους του πηλιου που οροθετήθηκαν με αποφαση νομαρχη. https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11355436.pdf https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11578185.pdf
  10. Αεροφωτο του 1953 υπαρχουν στην περιοχη..μονο αν δεν υπαρχει εκει εγινε αυθαίρετα. Το λεω αυτο γιατι υπαρχει περιπτωση να μην αποτυπώθηκε..
  11. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω τηλ απο έμπειρο τοπογράφο στον βολο, Επισης αυτο το εντος οικισμού πρέπει να το προσέξεις..γιατι δεν ισχύει βασει ακυρωτικής αποφασης ΣτΕ που εχει καταργήσει ολες τις αποφάσεις οριων οικισμων με αποφ. νομαρχη. Αυτο με το κτηματολόγιο μην το ξαναπεις..ειδικα στην περιοχη μας ειναι ανακατα τα πραγματα ειδικα με τα δασικα.. Μου κανει εντυπωση πάντως το οτι δεν εχει εφαρμοστεί η απαλλοτρίωση απο το κτηματολόγιο..γιατι υπαρχει ακομα και σε ΕΓΣΑ87 και ταιριάζει (οπου και να εχω αποτυπώσει)..
  12. Πες του ότι είναι άρρωστος αν τον ενοχλεί αισθητικά + 5 εκ σε πλάτος και σε ύψος δοκού...γιατί μάλλον δεν θα έχει ιδέα πόσο είναι τα 5 εκ. Από εκεί και πέρα, το θεωρώ τέρμα λάθος να αυξηθεί η διατομή καθ' υψος για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν αναφερθεί. Από όπου και να το πιάσεις λάθος είναι.
  13. 1. Είναι λίγα τα λευτα για μηχανικο, οτι και να μου πεις, οτι και να γράψεις και γιαυτο έχουμε βάλλει όλοι το χεράκι μας σαν κλάδος. Να συμβαδίζουμε όμως και λίγο με τις εποχές, πληθωρισμό κτλ , δεν γίνεται μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε. 2.Συμφωνούμε, λάθος διατύπωση δικια μου. Έμπειρος εννοούσα. Τα υπόλοιπα περι συνεργασίας αλλάζουν για πλάκα..γιατί ζητάνε μπλοκακι..??? για να μην έχουν υποχρεώσεις την επόμενη μέρα που θα φας το άκυρο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.