Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeVasil

Members
  • Περιεχόμενα

    56
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GeorgeVasil

  1. Πες του ότι είναι άρρωστος αν τον ενοχλεί αισθητικά + 5 εκ σε πλάτος και σε ύψος δοκού...γιατί μάλλον δεν θα έχει ιδέα πόσο είναι τα 5 εκ. Από εκεί και πέρα, το θεωρώ τέρμα λάθος να αυξηθεί η διατομή καθ' υψος για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν αναφερθεί. Από όπου και να το πιάσεις λάθος είναι.
  2. 1. Είναι λίγα τα λευτα για μηχανικο, οτι και να μου πεις, οτι και να γράψεις και γιαυτο έχουμε βάλλει όλοι το χεράκι μας σαν κλάδος. Να συμβαδίζουμε όμως και λίγο με τις εποχές, πληθωρισμό κτλ , δεν γίνεται μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε. 2.Συμφωνούμε, λάθος διατύπωση δικια μου. Έμπειρος εννοούσα. Τα υπόλοιπα περι συνεργασίας αλλάζουν για πλάκα..γιατί ζητάνε μπλοκακι..??? για να μην έχουν υποχρεώσεις την επόμενη μέρα που θα φας το άκυρο.
  3. Συμφωνούμε σε όλα όσα λες, αλλά μερικές παρατηρήσεις: 1)Οι καιροί έχουν αλλάξει, δεν γίνεται με μισθούς κρίσης να βολεύονται και να κοροϊδεύουν νέα παιδιά. Δλδ και προϋπηρεσία να είχε 1-2 μήνες θα του έπαιρνε να προσαρμοστεί/μάθει κτλ.?? Τώρα νομίζεις ότι θα κάνει παραπάνω για να ξεκινήσει να αποδίδει?? 2) είμαι σίγουρος οτι αν πήγαινε κάποιος με προϋπηρεσία να πάρει την δουλειά(με παραπάνω μισθό), θα του λέγανε μπορούμε να βρούμε κάποιον με 800 και να του μάθουμε. 3) Αν το μυαλό του είναι κάθε μέρα στο πως και αν θα την βγάλει το μήνα, δεν νομίζω να μπορεί να αποδώσει γενικώς...και μην ξεχνάς ότι η δουλειά μας είναι και πνευματική ε...
  4. 4. Φορολογικα αν σας ερθει ελεγχος τι γινεται?
  5. Παιδια καποια στιγμη το 2022 ειχα κανει συμβαση με το Virtual POS της Εθνικης Τραπεζας. Στην καρτελα των POS εχει αυτο: α)είμαι καλυμμένος?? β)υποχρεούμαι να διατηρώ σύστημα POS όταν ολο μου το εισόδημα είναι απο μπλοκάκι ώς "μισθωτός"?
  6. Κανεις πολυ ευκολα καταγελλια στην πολεοδομία, έρχονται κάνουν αυτοψία, εκδίδουν έκθεση με την οποία πρέπει να ακολουθήστε όλοι οι ιδιοκτήτες. Το κακο ειναι οτι θα γινεις το μαυρο προβατο, και το δευτερο κακο ειναι οτι θα πρεπει να τα κανεις μονος σου αν δεν συμμορφωθούν (η αποφαση εχει κυρωσεις αν δεν επισκευασεις)
  7. H 4η στηλη ειναι λογικα υψομετρο. Μονο αν αποτυπώσεις(εξαρτήσεις) τα σημεία S1, S2, Τ1 ίσως καταφέρεις κατι... Με την προϋπόθεση οτι υπάρχουν επι εδάφους, ειναι σωστη η μετρηση του^...και ξέρεις και που είναι... Καλύτερα κάντο εξαρχής να είσαι ήσυχος. Για το μπέρδεμα που λες, αυτος που σέβεται την δουλειά του κρατάει και αρχείο
  8. Δεν υπαρχει τετοια συσκευη. Με οτι και να πας που δεν "πιανει" μπορει να εχεις μεγαλες αποκλισεις. Ειδικα για τετοια δουλεια...
  9. @kan62 και για τι χρονο ζωης μιλαμε μετα? ακούει το παλικάρι για ανθρακοελασματα και δεν του λέει κανείς οτι μιλάμε για ενα σύστημα που στηρίζεσαι πολυ στην συνάφεια-συνεργασία υλικών, παλιων και νεων. καλύτερα να το ριξει την πλακα και να το ξαναφτιάξει.
  10. συμφωνω και εγω με τον kan62. Ανθρακοελασματα σε μπετο του '35 ...
  11. Τα Layouts τα στηνεις 1 φορα και κανεις δεξι κλικ Plot ή τυπωνεις μαζικα 100 layout χωρις να ασχοληθείς πολυ. Καμια σχεση σε χρονο με το να κανεις την διαδικασια απο print-window-Model, και αν εχεις και πολλαπλές κλιμακες στο ιδιο σχεδιο ειναι μονόδρομος. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς..
  12. δεν το ξερω αυτο, πολ μηχ που ημουν μπορουσες να τα δηλωσεις ολα οσα χρωστουσες.
  13. τα του 3ου δοκίμασα με ιδιομελετη να τα δώσω τον Σεπτέμβριο (εννοείται θα το κάνεις για την εμπειρία στα δύσκολα μαθήματα, για να πάρεις τα θέματα) και ναι μετά μπόρεσα και παρακολούθησα στο 5ο.
  14. Σε αντίστοιχη περίπτωση αλλά άλλη σχολή, ξεκίνησα μαθήματα 4ου εξαμήνου και είχα στην πλάτη όλο το 3ο για Σεπτέμβριο.
  15. δλδ θα περιμενεις να βγουνε νεοι συντελεστες (αν βγουν) για να κλεισεις το εργο?
  16. Δεν αντιλεγω γιαυτο σου ειπα να προσεγγισεις ετσι. Γιατι και ΤΔΜ να κανεις και να ειναι λαθος εσυ μπορει να βγεις εκτεθιμενος...
  17. Μηπως να πας στην τεχνική υπηρεσία του δημου,σε αυτους που το κατασκευασαν να δεις τι γινεται? Το οτι εχουν μπει μεσα σε εσενα δεν ειναι δικο σου λαθος.
  18. αφού λες δεν έχει πρόσωπο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να πλατιαζουμε στις περιγραφες ενω το αποτελεσμα ειναι ενα ---> μη αρτιο.
  19. μη άρτιο μη οικοδομήσιμο και σε παρένθεση τον λόγο αν θες. έτσι είναι σαν να γράφεις ολίγον έγκυος..
  20. @tirbouson Εχουν αναφερθεί απαντήσεις πιο πισω για ολα αυτα που λες.
  21. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι, γιατί αν ήταν περλίτης κατά το σπάσιμο θα θρυμματιζόταν περισσότερο θεωρώ. Για άμμο με τσιμέντο το κόβω. Μπορείς να καταλάβεις αν είναι διογκωμένος περλίτης εύκολα: 1)το κομμάτι που σπάει δεν θα είναι βαρύ στο χέρι, 2)μέσα στο κομμάτι οι κόκκοι του αδρανούς θα είναι άσπροι και θα έχουν έχουν πάνω κάτω το ιδιο μέγεθος. Διαφορετικά θα έχει αμμο.. Απο κατω απο αυτη την στρωση εχει χώμα σιγουρα,που δεν ειναι τοσο καλο. Κατι θα πρεπει να κανεις και για αυτο...
  22. Οι λύσεις με υλικά που αναφέρεις δεν κάνουν θαύματα, καθώς στηρίζονται στην αντοχή της διεπιφάνειας μεταξύ παλιού και νέου. Αν το παλιό είναι σαθρό και την καλύτερη κόλλα να του βάλλεις πάνω δεν θα αλλάξει κάτι γιατί θα αστοχήσει εκ νέου σε διαφορετικό επίπεδο. Είμαι και εγώ τις άποψης να φύγει το παλιό να μπει το νέο σωστά. Είναι πολύ πολύ σημαντικό να το αφήστε να στεγνώσει καλά πριν την εφαρμογή κόλλας.
  23. μονο με εμπειρια απο εργα...καθε εργο ειναι διαφορετικο.
  24. εχε υπόψη οτι ασφαλτόστρωση δίχως υποδομή με υλικά λατομείου θα παει στράφι. Αυτο που πρότεινε ο @Didonis ειναι καλή λύση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.