Μετάβαση στο περιεχόμενο

eirini003

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by eirini003

  1. Μίλησα σήμερα με την Εθνική Τράπεζα στο 2109503600, επιλογή 2, και μου είπαν ότι αυτό για την ώρα δεν αφορά τα virtual pos αλλά τα μηχανάκια που συνδέονται με ταμειακή. Περιμένουν περαιτέρω οδηγίες και αν χρειαστεί, θα διαβιβάσουν εκείνοι τα στοιχεία στην ΑΑΔΕ. Επομένως για την ώρα δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα.
  2. Καλησπέρα. Ψάχνω τιμή ζώνης για ακίνητο στη Νέα Κορώνη Μεσσηνίας x: 314703.54 y: 4079734.56 Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα. Έχω περίπτωση που μέσα στο οικόπεδο που βρίσκεται κατοικία προ 55 κατασκευάστηκαν μεταγενέστερα αυθαίρετες ανεξάρτητες αποθήκες. Τις ρύθμισα με 4495, περαίωσα την υπαγωγή, έγινε η γονική παροχή και τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει να τις κατεδαφίσει. Δεδομένου ότι οι αποθήκες είναι ανεξάρτητες και δεν επεμβαίνω στο κτίσμα προ 55, μπορώ να εκδώσω έγκριση εργασιών και όχι άδεια κατεδάφισης? Ευχαριστώ!
  4. Κ η απορία είναι η εξής: αν ισχύει όντως το χωρίς ημερομηνία Ιανουαρίου, θα επανέλθει η δίμηνη ισχύς και θα πρέπει να εκδοθούν πάλι όσες βεβαιώσεις με ημερομηνία Ιανουαρίου εκδόθηκαν και δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιηθούν???
  5. Καλησπέρα σε όλους. Σε οικόπεδο εκτός σχεδίου είχε εκδοθεί άδεια το 2008 η οποία είναι ακόμα σε ισχύ, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε. Τώρα ενδιαφέρεται κάποιος να μισθώσει αυτό το οικόπεδο και να εκδώσει νέα οικοδομική άδεια. Μιλάμε δηλαδή για μια ο.α. με νέο ιδιοκτήτη και νέο μηχανικό. Ποια διαδικασία είναι καλύτερο να ακολουθηθεί, ακύρωση της αρχικής και έκδοση νέας ή αναθεώρηση της παλιάς για αλλαγή μελέτης και μελετητών? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μπήκα στη σελίδα του ΕΦΚΑ και φαίνεται ήδη εξοφλημένη η εισφορά του 06/2019 (την εισφορά του 05/2019 την είχα πληρώσει τελικά). Επίσης ένας συνάδελφος που δεν είχε πληρώσει την εισφορά του 05/2019 τη βλέπει επίσης εξοφλημένη. Συμπέρασμα: ο συμψηφισμός των εισφορών με πιστωτική εκκαθάριση γίνεται άμεσα!
  7. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή πρώτη φορά η εκκαθάριση μου βγήκε πιστωτική κ αιτήθηκα συμψηφισμό, έχω την εξής απορία: ο συμψηφισμός είναι άμεσος? Ή με άλλα λόγια πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 15-7 το χρεωστικό ειδοποιητήριο του 5-2019? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Καλησπέρα. Σε οικισμό με εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο ο οποίος το 1980 χαρακτηρίστηκε ως τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και ιστορικός τόπος, εκδόθηκε το 1993 οικοδομική άδεια για την ανέγερση διώροφης κατοικίας με υπόγειο και στέγη. Κατά τη φάση της κατασκευής ξεμπαζώθηκε χώρος του υπογείου κάτω από τη βεράντα του ισογείου και επιπλέον ανυψώθηκε η στέγη και δημιουργήθηκε ένας ακόμη όροφος, χωρίς όμως να υπάρχει υπέρβαση του επιτρεπόμενου ύψους. Οι παραπάνω επεκτάσεις έχουν επιφάνεια < 100τ.μ. Επιπλέον έγινε αλλαγή χρήσης του υπογείου από αποθήκη σε κατοικία. Επειδή έχω μπερδευτεί με όλα αυτά, θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του ως προς τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσω για την υπαγωγή στο 4495. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
  9. Σε περίπτωση που έχει πληρωθεί το παράβολο πριν από τις 8.10 και άρα έχει κατοχυρωθεί η ημερομηνία υπαγωγής, αλλά για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να επανυπολογιστεί το πρόστιμο αργότερα, με ποια έκπτωση θα υπολογιστεί?
  10. Πάντως με όσους συναδέλφους μίλησα και έχουν πληρώσει ειδοποιητήριο Α2013 με την παραπάνω ανάλυση, δεν έχουν βρει ειδοποιητήριο για το Α2013. Για την ώρα τουλάχιστον...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.