Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitriosml

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimitriosml

  1. Κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε στο πρόβλημά μου και συγνώμη που δεν τήρησα τους κανόνες του forum ( ήταν πρώτη φορά).Θα ήθελα απ΄το μέλος zena13 να με διαφωτίσει λίγο για το τι εννοεί λέγοντας μπάρες ασφαλείας. Επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι και το σχετικό του μέλους myri για την γνωμοδότηση της Ν.Διεύθυνσης του Υπ. Δημ. Τάξης. και θα παρακαλούσα αν γίνεται να μου πεί πώς μπορώ να ενεργήσω στηριζόμενος σ΄αυτό.
  2. Σε εξαόροφη οικοδομή στην Αθήνα ,οικοδομική άδεια 1998 με ανανέωση 2002 , 3 θέσεις πάρκιν στην πρασιά , μπορώ να ανεγείρω περίφραξη μέχρι 1 μέτρο όταν αυτή δεν αποτυπώνεται στην οικοδομική άδεια , στην κάτοψη ισογείου ; Είμαστε σε γωνία , ο καθένας για να κόψει δρόμο περνά από μέσα , και τ΄αυτοκίνητά μας τα έχουν σακατέψει ουκ ολίγες φορές. Τί μπορούμε να κάνουμε ; Είναι φοβερό να έχεις ένα χώρο νόμιμα δικό σου και να μην μπορείς να προστατευτείς. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.