Καλησπέρα σας. Φέρνω ξανά στο προσκήνιο αυτή την συζήτηση γιατί αυτή την περίοδο φτιάχνουμε την κουζίνα και έχω μπερδευτεί από πολύ έως πάρα πολύ με τις επιλογές που υπάρχουν αλλά και τις γνώμες που παίζουν. Σε αυτό που θέλω επιχειρήματα είναι το εξής:
Γιατί να βάλω corian και να μην βάλω χαλαζία και αμφίδρομα.
Τον γρανίτη τον έχω αποκλείσει. Επίσης έχω αποκλείσει λύσεις βακελίτη κλπ. Είμασταν στο τσακ για το corian έως ότου είχαμε μια συζήτηση με έναν επαγγελματία και μας είπε να αποφύγουμε το corian παρά των πλεονεκτημάτων του (έλλειψη αρμών, συντηρισιμότητα, υγιεινή κλπ) γιατί σε ~5 χρόνια θα θέλουμε καινούρια κουζίνα (χάνει το χρώμα του εύκολα και καταλήγει να φαίνεται πλαστικό, είναι ευαίσθητο σε χαρακιές κλπ).
Η αλήθεια είναι ότι για το μόνο υλικό που δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό είναι ο χαλαζίας.
Περιμένω να μην μπερδευτώ και αλλό μετά τις πιθανές απαντήσεις σας
Ευχαριστώ!