έκδοση άδειας ως κατάστημα το 1978 με εμβαδον 85,60 μ2 και πατάρι 42,96 μ2 (μικρότερο από 50% του εμβαδού του καταστήματος -νομίμως υφιστάμενο). λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα ως παπουτσάδικο. Προκειμένου να βγει άδεια λειτουργίας για κρεπερί - αναψυκτήριο:
1) Θα κατασκευαστεί wc με προθάλαμο στο ισόγειο και θα γίνουν μικρές αλλαγές στα Η/Μ (στο εσωτερικό της ιδιοκτησίας), χωρίς παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους ==> άδεια μικρής κλίμακας
2) Θα γίνουν αλλαγές κουφωμάτων στα ίδια ανοίγματα καθώς και χρωματισμοί, δάπεδα κλπ (με την άδεια μικρής κλίμακας)
3) Ο χώρος δεν είναι χώρος συνάθροισης αφού δεν μπορεί να συγκεντρώσει >50 άτομα, με ότι αυτό θα δημιουργούσε από άποψη φορτιών κλπ
3) Θα εκδωθεί ΒΚΧ για ΚΥΕ και θα βγεί η άδεια λειτουργίας χωρίς αλλαγή χρήσης, αφού η χρήση επιτρεπόνταν από την άδεια που εκδόθηκε το 1978, και ως εκ τούτου δεν έχουμε επιβάρυνση στις θέσεις στάθμευσης
ή πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης, όπως για χρόνια απαιτούσαν οι πολεοδομίες (και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς...)