Μετάβαση στο περιεχόμενο

manmen

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Κρητη

manmen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα salonica! Καταρχην πόσα τμ ειναι το οικοπεδο και ποση δομηση έχει? Τι ποσο ζητας απο την τραπεζα? μπορεις να το προσημειωσης σαν οικοπεδο και να παρεις επισκευαστικο βαση της εμπορικης αξιας του οικοπεδου! κανε μου pm για πληροφοριες.
  2. Είπες σε μύνημα ποιο πάνω έτοιμο κονίαμα knauf! Αυτό τουλάχιστον στην Κρήτη κοστίζει 15 € το τετραγωνικό μέτρο με μισό φπα και γωνιόκρανα! Εντομεταξύ ο μάστωρας που θα το περάσει πρέπει να είναι μερακλής! Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά! Πάντος εγώ είμαι κατά της knauf όχι ότι οι ανθρωποι δεν είναι επαγγελματιες αλλα για τον λογο οτι ξεφευγει η ποιοτητα σε σχεση με αλλες εταιρειες! εχω δει παραδοσιακό σοβαντισμα που πήγε ο ελαιοχρωματιστης να δωσει προσφορα και μας ειπε οτι δεν χρειαζεται σπατουλαρισμα!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Με αφορμή το θέμα αποφάσισα να συνετάσχω στο foroum σας! Για να γίνει σωστό σοβάντισμα σε τοιχοποιια ytong πρεπει να κάνεις τα εξής : 1) Πρέπει να περάσεις με κόλα όλους τους αρμούς που ενώνουν τα ytong μεταξύ τους. (Κάτι που δεν έχεις κάνει ακόμα απ'ότι πρόσεξα στην φωτο. 2)Υγρό μονωτικό θεορώ οτι είναι προεραιτικό. 3)Πλέγμα της ytong και τέλος 4)Σοβάδες thrakon. Δεν διαφημίζω ούτε την ytong ουτε την thrakon. (Η ίδια εταιρεία) Απλα τηλεφωνησέ τους για οδηγίες. Αγόρασε τα δικά τους υλικά μα η διαφορά είναι μικρή. θα σου κοστίσουν 4 ευρω / τμ περιπου τα υλικα σοβαδες. Να τους πεις να σου δωσουνε οδηγίες για το σοβάντισμα κτλ κτλ. Στα λεω αυτά γιατί αν κανεις κατι που ειναι εκτός των προδιαγραφων που θα σοου δωσει η εταιρεια στο μελον αμα σου σκασει ο τοιχος θα σου πουν μα δεν εβαλες τα δικα μας υλικα......πιστευω οτι γινομαι κατανοητος! Οσο για σένα Gio πιστευεις οτι ο σοβάς της knauf που περιεχει γύψο και κοστιζει 75% περισοτερο απο τον παραδοσιακο σοβά θα εχει καλυτερο αποτέλεσμα? Ειδικα σε εξωτερικη τοιχοποιια που θα το τρωει η βροχη ο ηλιος η υγρασια κτλ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.