Μετάβαση στο περιεχόμενο

locos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

locos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχουμε τοποθετήσει 2 συλλέκτες 3μ2 ο καθένας, επιλεκτικούς και ο κυκλοφορητής είναι στην χαμηλότερη σκάλα. Σήμερα κλείσαμε και την βάνα ανακυκλοφορίας μην τυχών έχουμε απώλεια ροής ζεστού.Το παράξενο είναι ότι ο ιδιοκτήτης λέει, από εχτές το απόγευμα στις 19:00 μέχρι τις 08:00 σήμερα το πρωί, το μπόιλερ είχε χάσει 9 βαθμούς, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που είπε ότι έχασε 20 βαθμούς.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.
  2. Η σωλήνα είναι φ18 χαλκός και έχω διαφορικό θερμοστάτη campini με διαφορά συλλέκτες με μπόιλερ 10 βαθμοί, ο κυκλοφορητής "κόβει" όπως το είδαμε στην λειτουργία του.Είναι στην Νέα Κηφισιά.
  3. Χρειάζομαι τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που υπάρχει (αν υπάρχει) σε μια νέα εγκατάσταση μπόιλερ με συλλέκτες.Υπάρχει εγκατάσταση με μποιλερ 200Λτ. λεβητοστασίου τριπλής ενέργειας, συλλέκτες 6μ2 επιλεκτικοί κυκλοφορητής wilo st25/6 με 15m σωλήνα φ18 με μόνωση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι αν η θερμοκρασία που μου έδειχνε εχτές, 48c στο θερμόμετρο του μπόιλερ, είναι αποδεκτό? Θερμοκρασία συλλεκτών 51c με συννεφιά και μόλις βγήκε ήλιος πήγε 73c στους συλλέκτες σε 5 λεπτά,αλλά δεν μπορούσα να μείνω για να δώ σε τι θερμοκρασία θα ανέβαινε το μπόιλερ, και αν έχει λογική ότι το πρωί σήμερα, χωρίς χρήση των ΖΝΧ (δεν κατοικείται ακόμα το κτίσμα) να δείχνει 25c (δηλώνει ο ιδιοκτήτης) το μπόιλερ . Σημείωση ο προσανατολισμός των συλλεκτών δεν είναι απόλυτα νοτιοανατολικός,όπως και η κλίση των συλλεκτών που είναι περίπου 15% γι'αυτό βάλαμε 6μ2 επιλεκτικούς συλλέκτες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.