Μετάβαση στο περιεχόμενο

greece_28

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Τριπολη
  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.... ΔΕΝ πηραμε τελικα απο Λαρσινο. απο εκει ηθελα εγω να παρω . ο Λαρσινος οταν του ειπα τριακοσαρι, μου ειπε στεγνα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, 20/25 θα σας στειλω. Ο αλλος ο εξυπνος πρεπει να μας την εφερε αφου του ειπε ο πατερας μου θελω τριακοσαρι και μας εστειλε 16/20......κ αν ειναι οπως το ειπες κ εσυ πριν μαλλον επαιξε με τις λεξεις κ "θεωρησε" 300kg ανα κυβικο ή το εκανε σκοπιμα. η πλακα ειναι 6 κυβικα στα 54 τ.μ με μονο πλεγμα.
  2. χα χα χα. σε καλο σου γελασα..... ατυχησες γιατι δεν εχω John Deere και πολυ μου αρεσε το να'ουμ...ειχα χρονια να το ακουσω..... http://www.larsinos.gr/. Απο το τηλεφωνο φανηκε σωστος σε ολα του. Ακριβως οπως τα διαβαζα εδω. τα παντα να σου πει απο το τηλεφωνο. Ασχετα αν πηγε ο πατερας μου στον αλλο και μας ηρθε μονο ενα ζυγολογιο και το δελτιο αποστολης. σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. οτι εγινε εγινε. να δω τωρα πως θα αποφυγω τις ρωγμες που εβαλαν στοιχημα οτι θα γινουν σε 3 μερες(πλακα κανω)
  3. κυριε Γιαννη, δε σας ξερω. Συμβουλευτηκα το Forum αυτο και απο αυτα που διαβασα θεωρησα οτι επρεπε να βαλω C 20/25. Δεν ηθελα να καταχραστω το χρονο ολων σας για μια πλακα 40 τ.μ που μπορει να μου απαντουσατε, δεν υπαρχει τιποτα πιο απλο ρε φιλε απο μια πλακα σε χωμα. Ρωτα το μπετατζη σου και ασε μας στην ησυχια μας. Ουτε σας ενοχλησα να μου πειτε τι σιδερο να βαλω, πως να το βαλω κτλ κτλ κτλ.... Ζητησα μονο τη βοηθεια σας στο να μου πειτε που μπορω να βρω τις αντιστοιχιες παλαιου και νεου τυπου σκυροδεματος γιατι θεωρω οτι με κοροιδεψε το εργοστασιο. Ζητησα τριακοσαρι και μου εστειλε C 16/20. Οσο και αν εψαξα δεν τις βρηκα γι'αυτο απευθυνθηκα εδω. Ισως να εκανα εγω λαθος και απο το να με κανει ρεζιλι η εταιρια, προτιμησα να με κανετε ρεζιλι εσεις. Υπαρχουν και ανθρωποι που συγχωρουν "λαθη" αλλων και τους βοηθουν. Συνδικαλισμο σε Forum δεν περιμενα να βρω. Ευχαριστω θερμα τους συναδελφους σας που απαντησαν και μετα την προτροπη σας για αποκλεισμο μου απο τις εγκυκλοπαιδικες γνωσεις ενος ελευθερου ιστοτοπου. Χθες επεσε και σημερα βρεχτηκε κανονικα. θα συνεχιστει μεχρι την κυριακη.
  4. χμμμ... γιατι να εχει ρωγμες? ηταν χωμα, εριξα 3Α για να εξομαλυνθουν οι διαφορες υψους, επεσε το κλασικο πλεγμα και σε 45 τ.μ επεσαν 6 κυβικα. το μονο που με αγχωνει ειναι οτι θα μπαινει το τρακτερ μεσα.καποιος μου ειπε για ενα υγρο που το ριχνεις οταν στεγνωσει και κλεινει τους πορους κανοντας το πιο δυνατο. ισχυει? το θεμα μου δεν ειναι η οικονομια αλλα η κοροιδια. γιατι ο Λαρσινος πχ ειπε 85ευρω το τριακοσαρι δηλαδη 20/25 και ο αλλος που εστειλαν τον πατερα μου ενω του παρειγγειλε τριακοσαρι με συμφωνια στην τιμη 80ευρω, μας εστειλε 16/20 και με θρασος μου ειπε οτι το τριακοσαρι ειναι το 16/20 και οτι το 20/25 το χρεωνει αλλη τιμη. δηλαδη πληρωσαμε τα ιδια λεφτα σχεδον για μια κατηγορια κατω , αδικα. υπαρχει καποιο εγκυρο χαρτι που να λεει τις αντιστοιχιες? θελω να της το παω ετσι για να μη νομιζον οτι ειναι οι εξυπνοι. το θεμα εληξε. μας την εφερε. καθε βοηθεια δεκτη.
  5. χιλια συγγνωμη που δεν πηρα μηχανικο αλλα μονος του ο πατερας μου εριξε το τσιμεντο μεσα στην αποθηκη μας που ειχε χωμα απο κατω. "δυστυχως" μενουν μερικοι και σε χωρια. τη βοηθεια καποιου γνωστη ζητησα . αν ηθελα να με κατακρινουν που δεν πηρα μηχανικο για 40τ.μ αποθηκη , ΧΙΛΙΑ συγγνωμη. δεν εχουμε ολοι οικονομικη ανεση γι'αυτο κανουμε μερικα πραγματα μονοι μας. το ξερω οτι δε θα του κανω τπτ τωρα , αλλα ειναι τοσο κακο που θελω να ξερω ?
  6. καλησπερα. σας στελνω γιατι δε μπορω να βρω ακρη μονος μου. Ηθελα να ριξω 7 κυβικα μπετον και ειπε ο πατερας μου να παρει απο ενα γνωστο. του ειπα να παρει C20/25 γιατι θα καταπονειται . μου λεει καλα θα του πω τρακοσαρι. Εγω ελέιπα απο το σπιτι και μολις γυρισα τωρα το βραδυ ειδα στο δελτιο αποστολης οτι μου εστειλαν C 16/20. τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε η κυρια πως αυτοι οταν τους λες τρακοσαρι, στελνουν το 16/20. ενω ειχα ρωτησει το Λαρσινο και μου ειχε πει απο μονος του πως το τρακοσαρι ειναι το C 20/25. Μπορουμε να βρουμε καπου τις αντιστοιχιες ωστε να παω να δω τι θα γινει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.