Μετάβαση στο περιεχόμενο

123sakis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

123sakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΟΙ απόψεις σας δεκτές και σας ευχαριστώ πολύ που λέτε κάποια πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουν..... Τώρα είδα πολλά σπίτια έτοιμα όμως, και καλά και άσχημα...επειδή τα χρήματα που διαθέτω όμως δεν είναι πάρα πολλά για την συγκεκριμένη περιοχή το τετραγωνικό είναι τζάμπα όταν αγγίζει γύρω στα 1800 το τετραγωνικό...βεβαίως η τιμή είναι ύποπτη αρκετά χαμηλή από την αρχική αλλά αν θες να πουλήσεις για να ξεφορτωθείς είναι ο μόνος τρόπος.. γιατι μετρητά δεν έχει πολύς κόσμος και οι αγοραστές είναι λίγοι σε σχέση με άλλες περιόδους....Πλέον προσανατολίζομαι μόνο σε τελειωμένα σπίτια και ας μην είναι τόσο μεγάλα όσο αυτο αν θέλω να κοιμάμαι τα βράδια... Και αν με το καλό η οικοδομή έχει τελειώσει το σεπτέμβριο και υπάρχει κάτι(χλωμό δηλαδή) τότε το βλέπουμε...Αλλιώς θα το κοιτάμε και θα λέμε κάποτε στα παιδιά μας οτι για αυτό το σπίτι είχαμε δώσεο προκαταβολή και οτι αγγίξαμε το όνειρο για τα δεδομένα μας...Πραγματικά αν βγεί αλήθεια και τελειώσει η οικοδομή κάποια αγόρασαν ευκαιρία και κάποιοι άλλοι μπήκαν μέσα με τα μούτρα..γιατί κάποια πουλήθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω....
  2. Το ότι έβαλα μηχανικό και δικηγόρο στην μέση είναι το μόνο σίγουρο..Και όλα είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια. και ένας ημιπέθριος θα τακτοποιηιή όλος.. Το συμβόλαιο που θα γινόταν ήταν οριστικό συμβόλαιο και όχι τίποτα άλλο..Κοίτα το σπίτι το κλείνεις στα 130.000 χιλιάδες και ζητάει 60.000 με το συμβόλαιο και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τις εργασίες και στο τέλος ένα ποσό με την παράδοση.. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι επειδή από στόμα γνωστού έμαθα οτι η κατασκευαστική εταιρεία έχει απολύσει κόσμο και είναι στο παρα πέντε και καλύτερα θα ήταν να μείνω μακριά η τιμή του σπιτιού είναι αρκετά χαμηλή αν σκεφτείς οτι αγοράζεις 130τμ σπίτι...το οικόπεδο είναι αντιπαροχή και έχουν και οικοπεδούχοι 2 μεζονέτες από 250 τετραγωνικά και τις εργασίες δεν τις βλέπω να προχωράνε πολύ έτσι ώστε να έχει παράδοση σεπτέμβριο που λέει ο εργολάβος.. Τώρα αν γίνει οριστικό συμβόλαιο και μετά από λίγο καιρό η εταιρεία κυρηξει πτώχευση και χρωστάει ικα και δεν συμαζεύεται αυτα υποχρεούμε εγώ να τα πληρώσω για να μπορέσω να πάρω ρεύμα στο σπίτι... Ναι η αλήθεια είναι οτι με τα χρήματα που δίνεις αγοράζεις σχεδόν ότι βλέπεις αλλά δεν ξέρεις πως θα πάει μετα, ειδικά στις εποχές που διανύουμε και όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει η αβεβαιώτητα παντού.. Τωρα τα σχέδια μέσα τουλάχιστον εμείες δεν θα τα αλλάζαμε σε σχέσει με αυτά που έχει δηλώσει ο μηχανικός στην άδεια.. όσο για το έτοιμο σπίτι επειδή τα λεφτά είναι μετρητά η αγορά του έτοιμου σπιτιού αυτή την περίοδο είναι πιο σίγουρη..από ότι όταν χτίζεται...Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.. Επειδή τα χρήματα είναι από 2 οικογένειες και δεν θα υπάρξει 2 ευκαιρία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, υπάρχει αυτή η αβεβαιώτητα αν θα είναι είναι συνεπείς οι εργολάβει με το έργο..
  3. Καλησπέρα σας, σκέφτομαι την αγορά ενός σπιτιού το οποίο δεν είναι έτοιμο ούτε το σπίτι αλλά ούτε η οικοδομή. έχει γίνει σκελετός μπαλκονια τούβλα πλαινά...τωρα οποιος αγοράζει το κάθε διαμέρισμα ξεκινά η τοιχοποίια όπως θέλει ο κάθε αγοραστής. Από την οικοδομή είναι 2 διαμερίσματα απούλητα..χρόνος παράδοσης οικοδομής είναι ο σεπτέμβριος.. Το πρόβλημα μου είναι πως οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και ο φόβος μεγάλος Σε περίπτωση που γίνεται συμβόλαιο με τον εργολάβο και δίνεις το 1/3 τις αξίας του σπιτιού που συμφώνησες και τα οιπόλοιπα με την αποπεράτωση των εργασειών τι σε διασφαλίζει Αν η εταιρεία τραβήξει μια πτώχευση οτι δεν χάνεις τα χρήματα και το σπίτι σου?? εργασείες γίνονται στα διεμαρίσματα που έχουν πουληθεί αλλα η οικοδομή έχει ακομα δουλειά..Γύρω στα 200000 χιλιάρικα θέλει για να τελειώσει.. Να προχωρήσω στα συμβόλαια η να το αφήσω....Όλοι λένε έτοιμο σπίτι και όχι στα μπετά οι εποχές είναι δύσκολες... εσείς τι λέτε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.