Μετάβαση στο περιεχόμενο

matmatmazou

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

matmatmazou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. διαβασα ολες τις σελιδες που υπαρχουν για το βαψημο πολυκατοικιας. δεν εβγαλα ακρη. το μονο που καταλαβα ειανι οτι η καθε πολεοδομια ζηταει οτι θελει. απο 1 χαρτι μεχρι οσο θελουν. τελικα ηθελα να ξερω τι ισχυει?
  2. Για περιφραξη εντος οριοθετημενου οικισμου χρειαζεται οικοδομικη αδεια. Ρωτησα σημερα στην πολεοδομια και μου ειπαν οτι η αδεια παει στις ελαχιστες αμοιβες. Ερωτησεις : 1)παει μεσω αναλυτικου προυπολογισμου οποτε βαζω εγω οτι εργασιες και ποσοτητες πιστευω οτι ειναι οι σωστες? 2)ποιες μελετες μπαινουν στο φακελο?(αρχιτεκτονικα,τοπογραφικο,χρονικος προγραματισμος,τευχη προυπολογισμου ή ειναι κι αλλες?) 3)στα αρχιτεκτονικα θα μπει διαγραμμα καλυψης και η σχηματικη τομη του τοιχιου. Θα χρειαστει κατι αλλο στα αρχιτεκτονικα? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  3. αν εχει φραξει καποιο σωληνακι τι μπορω να κανω.Υπαρχει τροποσ να το φτιαξω μονος μου η μονο στην hp?
  4. το διαβασα το λινκ. αυριο που θα παω γραφειο θα τις βγαλω ολες και θα τις ξαναβαλω.μακαρι να πιασει. θα κοιταξω να αγορασω και ενα καινουριο μελανι να το βαλω να δω αν υπαρχει διαφορα. τι να πω. ευχαριστω παντως για την βοηθεια.
  5. εχει κεφαλες αλλα δεν βγαζει εκει την ενδειξη προβληματος αλλα στο μελανι.
  6. κι εγω εχω τον hp 110 plus και εχω και ενα μεγαλο προβλημα. Χθες μου εβγαλε ενδειξη οτι τελειωσε το μελανι.Σημερα αγορασα ενα και το αντικατεστησα.οταν το εβαλα μου εδειχνε οτι ειναι γεματο.μολις πηγα να τυπωσω ενα σχεδιο ξεκινησε να αναβοσβηνει η ενδειξη οτι τελειωσε και μου εκοψε την εκτυπωση στη μεση.εβγαλα το μελανι και το ξαναβαλα αλλα παλι η ιδια ενδειξη. Τι προβλημα υπαρχει αν ξερει καποιος να μου πει? ευχαριστω πολυ.
  7. η οικοδομικη αδεια του πελατη μου οριζε να κατασκευαστουν 4 διαρια κ 2 γκαρσονιερες. αντι αυτων κατασκευαστηκαν το 1 διαρι οπως οριζε η αδεια κ τα αλλα 3 διαρια χωριστικανε σε 2 γκαρσονιερες το καθενα.. πως νομιμοποιω αυτεσ τις 6 γκαρσονιερες? ευχαριστω πολυ..
  8. διαβασα ολα τα θεματα που λενε για αρχιτεκτονικη.θα ηθελα να ρωτησω κατι. ειμαι πολιτικος μηχανικος τ.ε. κ θελω να δωσω κατατακτηριες εξετασεις για την αρχιτεκτονικη στο βολο. εχω μπει στο site του τμηματος κ εχω δει που δινεις 3 μαθηματα. 1) ελευθερο σχεδιο 2) γραμμικο σχεδιο κ 3) συγγραφικο δοκιμιο που πρεπει να το αναπτυξουμε σε 3 σελιδες. υπαρχει κατι γι αυτο το δοκιμιο να διαβασω απο καπου? να παρω ιδεες? μας δινουν μονο θεμα ή κ κανενα σχεδιο να το αναλυσουμε? εχει δωσει κανεις για αρχιτεκτονικη βολου? θα ηθελα να δω τι εχει πεσει σαν θεματα? αν ξερει κανεις να μου απαντησει. ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.