Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cyr

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Cyr

  1. ευχαριστώ! Ωραία αυτό ήξερα και εγώ μικρότερος από 10 δεν υπάρχει. Δηλαδή λέτε μακροχρόνια οι τρεις μονοφασικοί θα έχουν καλύτεροι απόδοση ε? Ωστόσο ο συγκεκριμένος τριφασικός της ΣΜΑ έχει 2 ΜPP με συνέπεια να έχεις την δυνατότητα να παίξεις με την διαστασιολόγηση. Για το πρώτο MPP πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία για κάθε από τα 4 string ενώ στο 2ο ΜPP στο μοναδικό string που μπαίνει μπορεί να είναι διαφορετικό σε διαστασιολόγηση από ότι τα string toy πρώτου σωστα?

     

    O μικρότερος TriPower είναι ο 8000...

  2. Εφόσον όμως η αμοιβή είναι πάνω από 3000Ε μπορεί (και πρέπει μάλλον υποχρεωτικά πλέον) να χρησιμοποιείται και αυτός ο λογαριασμός (ως επαγγελματικός τρεχούμενος-όψεως που είναι).

     

    Όχι ότι θα είναι η αμοιβή μου πάνω από 3000€ αλλά πού αναφέρονται αυτές η λεπτομέρειες;

  3. Ποιες αμοιβές μηχανικού κατατίθενται στην ΕΤΕ?

    Για να γίνω πιο σαφής, έστω Ηλεκτρ. Μηχανικός εργάζεται με μπλοκάκι σε εταιρεία, θα πρέπει ο εργοδότης να καταθέτει τη μηνιαία αμοιβή στο λογαριασμό αυτό?

  4. Η ερώτηση μπορεί να ακουστεί βλακεία αλλά η απορία είναι απορία...

     

    Μέσω του συστήματος υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ υπολογίζονται μόνο οι αμοιβές που έχουν να κάνουν με έργα πολιτικών μηχανικών και τοπογράφων?

     

    Η σκέψη μου είναι ότι ως νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός μπορεί να αναλάβω τη μελέτη μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε ένα υφιστάμενο κτίριο... Για την αμοιβή μου θα πρέπει να ασχοληθώ με το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.