Μετάβαση στο περιεχόμενο

nsadib

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. mechpanos πυρήνα δεν μπορώ να βάλω γιατί είναι πολύ βρώμα.Εδώ έβγαλα περιβαντολογική άδεια για μαζούτ πού είναι φτηνό και το άλαξα μετά απο ένα χρόνο λειτουργείας λόγο βρώμας. Πυρήνα δεν το συζητάω γιατί ξέρω απο άλλους τι τραβάνε. mechatr0n το χειμώνα δουλέυω μόνο μία φορά την εβδομάδα. Οταν λές μεγάλη ποσότητα συλλεκτών, πόσους περίπου?Δεν έχω πρόβλημα να βάλω πολλούς συλλέκτες, φτάνει να κάνω δουλειά.
  2. Αυτό νομίζω θα ήταν ότι καλύτερο αλλά αυτό με το σκέπασμα δεν μου αρέσει. Δεν είναι νομίζω εφικτό να ανεβένει κάποιος στην στέγη να σκεπάζει. Που μπορώ να ρωτήσω όμως για αυτούς?
  3. Ναι αυτό ακριβώς θέλω, και όχι να το προθερμάνω αλλά να τους δίνω κατευθείαν ζεστό νερό. Τα πλυντήρια έχουν κανονικά παροχές ζεστού και κρύου νερού όπως τα οικιακά δηλ. όταν δεν δουλεύω θα έχω πρόβλημα Γιατί??
  4. Καλησπέρα. Έχω μια μικρή μονάδα βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων στήν Κρήτη και θέλω να εγκαταστήσω ενα σύστημα με ηλιακά για την θέρμαση του ζεστού νερού για τα πλυντήρια, και να βοηθάει επίσης στην θέρμαση του δοχείου πλήρωσης του ατμολέβητα. Τα πλυντήρια ζεσταίνουν τώρα το νερό με ατμό (ελεύθερο,όχι σερπαντίνα) με αποτέλεσμα να εχω μεγάλες καταναλώσης σε καύσιμο.:!: Δεδομένου ότι το σιδερωτήριο και τα στεγνωτήρια δουλεύουν με κλειστό κύκλωμα ατμού και επιστροφών η κατανάλωση τους είναι μεγάλη μέχρι να ζεσταθούν, μετά όμως δεν έχουν μεγάλη ζήτηση σε ατμό. Το πρόβλημα είναι στα πλυντήρια που ζεσταίνουν περίπου 1000 κιλά νερό την ώρα στούς 60-90 βαθμούς με <<ζωντανό>> ατμό με αποτέλεσμα μεγάλη ζήτηση απο τον ατμολέβητα και βαθιά το χέρι στήν τσέπη για υγραέριο. Το γεγονός ότι η δουλειά μου είναι απο τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο (δουλεύουμε με ξενοδοχεία),και ότι η τιμές του υγραερίου σε ένα χρόνο έχουν πάρει 50% επάνω,είναι κουτό να μήν εκμεταλευτώ τον ήλιο που εδώ στην Κρήτη τον έχουμε άφθονο. Είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή και δύο μηχανολόγους πού έχει εδω η περιοχή μου λένε για 10 απλά ηλιακά των 200 λίτρων, αλλά εγώ νομίζω ότι δεν είναι και η καλύτερη λύση. Έχω 300 τετραγωνικά σκεπή απο τα οποία τα 150 είναι νότια και τα άλλα 150 βόρεια. Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση? Κάποιον εξιδεικεύμένο κατασκευαστή ή κατι άλλο? Κάποια γνώμη. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.