Μετάβαση στο περιεχόμενο

akaki

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

akaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το εκανα αυτο που λες το γραφει και στις οδηγιες τις εταιριας . κρατοντας το μπουτον για 10 sec τα φωτα ντιμαρουν στο 50 % και μετα αν κλεισω και τα ανοιξω λειτουργουν κανονικα. αλλα το προβλημα δημιουργητε οταν ντιμαρεις τα φωτα στο μινιμουν μονο και τα σβησεις ,τοτε στο αναμα δεν θα αναψουν ολες οι λαμπες.Αλλες φορες αναβει η μια αλλες φορες η 2 απο τις 4 λαμπες και οταν πας να τα κλεισεις σβηνουν αυτες που αναβαν και αναβουν αυτοματος οι αλλες που ηταν σβηστες.εγω απλα μετα το κρατω το μπουτον για 10 sec και ξανασυνχρονιζονται.πρεπει να ειπαρχει καποια επαναφορα στην εργοστασικη ρυθμιση.Αναθεμα την tridonic και τους Μ/Σ τις που ειναι και πανακριβοι!!!ευχαριστω πολλη παντος .πραγματικα ανηκει στα προβληματα που πρεπει να σου εχει συμβει αλιος πας ψαχνοντας.
  2. Οι Μ/Σ ειναι tridonic PCA T5 EXCITE lp , 14 – 80 W
  3. Γεια σας και χρονια πολλα. εχω ενα προβλημα σε ενα κυκλωμα με 4 τ5 λαμπες οπου και ντιμαρονται με αλε ρετουρ push button vimar (οχι περιστροφικο). Το προβλημα αρχισε με εναν μετασχηματιστη που αλαξα σε 1 απο τις 4 λαμπες ο μεσχηματιστης ειναι της tridonic πηρα τον ιδιο ακριβως.Ξαφνικα οι λαμες δεν ντιμαρονται ταυτοχρονα!!!συγκεκριμενα η διπλα λαμπα απο αυτη που αλαξα ντιμαρει αναποδα.Δηλαδη οταν πατας το μπουτον οι και 3 ειναι στο max αυτη ειναι στο minimum του ντιμαρισματος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.