Μετάβαση στο περιεχόμενο

natalitsa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. αχα μάλιστα!!! Ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες απαντήσεις σας!!!
  2. MAKAΡ σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου.Με κατατόπισες πλήρως για το πως θα πρέπει να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. θέλετε μήπως να μου πείτε αν τα τοπογραφικά έχουν και ημερομηνία λήξης? Εχω ακόμα ένα οικόπεδο που θα κάνω γονική παροχή για το οποίο έχω τοπογραφικό από το 1962 και η συμβολαιογράφος μου είπε ότι είναι παλιό και δεν κάνει.Δεν μπορεί λέει να βγάλει αντικειμενική αξία επειδή είναι παλιό το τοπογραφικό. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  3. καλημέρα και από εμένα! Μόλις έγινα μέλος σε αυτό το υπέροχο forum! Πραγματικά προσφέρετε μεγάλη βοήθεια σε πολύ κόσμο! Με έχουν μπερδέψει και θέλω τη βοήθεια σας. Θέλω να κάνω γονική παροχή τα χωράφια της μαμά μου σε εμένα. Τα χωράφια αυτα βρίσκονται σε ενα χωριό έξω από το Κιλκίς στον Αγιο Αντώνιο. Εγώ μένω Θεσσαλονλικη και οταν ρώτησα τη δικηγόρο μου εδώ μου είπε να πάω στην Διεύθυνση Γεωργίας και να πάρω τοπογραφικά. Το έκανα και έπειτα μου λέει πως πρέπει να κάνω καινούργια τοπογραφικά.Γιατι? Δεν την καλύπτουν αυτά? Επειτα από αυτο πήρα τηλέφωνο σε συμβολαιογράφο στο Κιλκίς και μου είπε πως ΔΕΝ χρειάζονται για γονική παροχή άλλα τοπογραφικά πλην αυτών που ήδη έχω στα χέρια μου. Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ!!Δεν ξέρω τι να κάνω! Να πάω να τα κάνω στο Κιλκις?Χωρίς άλλα τοπογραφικά? Θα είναι έγκυρη η γονική παροχή ή θα έχω αργότερα προβλήματα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.