Μετάβαση στο περιεχόμενο

Didonis

Συντονιστής
  • Περιεχόμενα

    8.523
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    75

Didonis last won the day on Αύγουστος 11

Didonis had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

3.705 Υπεράριστη

Σχετικά Didonis

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

59.381 profile views
  1. Ο φίλος σου και κληρονόμος καλεί τον επιβλέποντα Μηχανικό της Οικοδομικής Άδειας και βρίσκουν την λύση.
  2. Απορία... Εφόσον όπως εσύ λες ότι η πολεοδομία σου γνωμάτευσε ότι δεν είναι αυθαίρετα.... Εσύ με ποιο δικαίωμα και λόγο θες να τον υποχρεώσεις να τα αφαιρέσει?
  3. Εκ του νόμου τμήμα των ακάλυπτων χώρων είναι υποχρεωτική η φύτευση πρασίνου.... Άρα εξ ορισμού σ αυτά τα τμήματα δεν είναι επιτρεπτή η επικάλυψη τους με πλάκες κλπ .. Αν το κάνετε είναι πολεοδομική παράβαση. Η επιφάνεια και η οριοθέτηση της υποχρέωσης πράσινου (συν κάποια δέντρα) φαίνεται στα εγκεκριμένα σχέδια της οικοδομικής σας άδειας.
  4. Το θέμα δεν αφορά μηχανικούς. Ενδεχομένως να αφορά κοινωνιολόγους ή ψυχιάτρους. Έχει ολοκληρωθεί και κλειδώνει.
  5. Περίπου ναι.... Σου παράγει για κάθε μέτρηση το dxf και πέραν των line και points που σου δείχνει έχει φωτογραφία για το κάθε σημείο που έγινε η μέτρηση
  6. κι εγώ άσχετος με τα ηλεκτρολογικά.... αλλά μπας και σου έκαψε κάποια ασφάλεια της κουζίνας που συνέδεσες ή κάτι άλλο στην ίδια την συσκευή (πχ πλακέτα αν έχει)
  7. Ενημέρωσε λίγο πόσο αυθαίρετα.... Όλα χωρίς οικοδομική άδεια το/τα γήπεδα? ή έχουν οικοδομική άδεια και υπάρχουν υπερβάσεις? Λες μη άρτιο μη οικοδομήσιμο.... μετά κάτι γράφεις "παράνομα" να κάνεις 2 όροφο !!! Τι ρωτάς λοιπόν? πως θα κάνεις παράνομα 2 όροφο? ποια δόμηση σου χαλάει? και μετά προσπαθείς να νομιμοποιήσεις.... Τι? τα υφιστάμενα έως σήμερα? τα παράνομα που θέλεις να γίνουν?
  8. διάβασε με προσοχή τι γράφω και τι έγραφες. Δεν ανακαλώ τίποτα και δεν αναφέρω πουθενά ότι "εσύ κλέβεις" Σε ενημερώνω ότι με βάση τον συντονισμό του φόρουμ θα ισχύσει η παρατήρηση που σου γράφω. Δεν θα υπάρξει άλλη παρατήρηση ξανά. Το θέμα αυτό έληξε. Συμβουλές αυτού του τύπου δεν είναι καν επιτρεπτό να υπάρχουν σαυτό το φόρουμ. Προσβάλουν όλον τον κλάδο των Μηχανικών.
  9. Είχες δηλώσει νέος στο επάγγελμα και ζητούσες βοήθεια να μάθεις τα του επαγγέλματος… Και τώρα ζητάς να σου μάθουμε πώς να ΚΛΕΒΕΙΣ έργα και υπηρεσίες άλλων συναδέρφων? Θα σου άρεσε να είχαμε συζήτηση πώς να κοροϊδέψουν εσένα, άλλοι δικές σου εργασίες ή υπογραφές διότι «έλα μωρέ μια σφραγίδα είναι»…. Ενημερωτικά 1ον αν συνεχίσει αυτός ο διάλογος εσύ θα χάσεις την πρόσβαση εδώ 2ον ο καθένας εκτιμά την αξία της σφραγίδας του όπως ο ίδιος κρίνει. Αν εσύ εκτιμάς την αξία της δικής σου σφραγίδας στα 5 ή 10€ δημοκρατία έχουμε αλλά δεν αφορά τους Μηχανικούς αυτό. Υ.Γ. το ζουμί είναι και ο άγραφος κώδικας δεοντολογίας και όχι μόνο τα €
  10. Γιατί να μη μετράει κοτζάμ κολώνα.... Εγώ το προσμετράω κανονικά.
  11. 99% όχι και 50% ξανάελεγξε την αρτιότητα και οικοδομισημότητα του Γηπέδου διότι έχουν αλλάξει πανελλαδικά με απόφαση ΣτΕ Δηλαδή το τι ίσχυε πριν 2 χρόνια δεν είναι δεδομένο ότι ισχύει σήμερα.
  12. πολλά δεν ξέρεις.... και αυτά που νομίζεις ότι κατάλαβες είναι οφφ συνήθως.... Η λύση είναι μία ... πας σε αρμόδιους να σου δώσουν απαντήσεις.....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.