Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikoskriti

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikoskriti

  1. από την κατοικήσιμη περιοχή έχω δύο χωράφια. 5 στρεμμάτων. και 3 στρεμμ. γι' αυτό και ρωτάω για απόσταση από την πόλη. να δω που μου επιτρέπεται να το φτιάξω γιατί το ένα είναι σχετικά κοντά. εντομεταξύ στο Διμήνι έχουν κι άλλοι τέτοιου είδους μονάδες με πιο πολλά ζώα και σχεδόν μέσα στα σπίτια των κατοίκων χρόνια τώρα. αυτούς πώς τους το επιτρέπουν;
  2. Λοιπόν..περίπου 25-30 ζώα, έξω, αλλά κοντά στο Διμήνι Βόλου με πληθυσμό 3000 περίπου.Μόνο μοσχάρια για πάχυνση. Όχι μάνες και ταύρους. Όχι παραγωγή γάλακτος. Μόνο πάχυνση μοσχαριων.
  3. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. κάτι ακόμα θελω να μου πειτε αν γνωρίζετε.. σε πόση απόσταση απο κατοικημένη περιοχή μπορεί να γίνει ο στάβλος αυτός;;; και σε πόσα στρέμματα χωραφιού απαιτείται απο νόμο μια τετοια μονάδα; ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα σας! Είμαι νέος εδώ, και παρακαλώ αν υποβάλω το ερώτημά μου σε λάθος κατηγορία συγχωρέστε με και διορθώστε με.. Θέλω αν μπορεί κανείς σας να μου δώσει περίπου μια εικόνα σχετικά με το κόστος ενός στάβλου πάχυνσης μοσχαριών (30 ατόμων). Στο περίπου... Και πόσα τετραγωνικά θα περιλαμβάνει η κατασκευή αυτή στέγασής τους; Χρειάζομαι άδεια οικοδομική; Απο πού ξεκινώ τις διαδικασίες;; Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.