Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nicole_33

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Nicole_33's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι.Για λόγους μόνωσης και για να "παίζει" το δάπεδο , λόγω ενδοδαπέδιας, για συστολές-διαστολές. Ναι, η τσιμεντοκονία σηκώθηκε τοπικά, στις γωνίες κυρίως, μετά το χώρισμα του αρμού διαστολής. Οι συνθήκες ήταν φυσιολογικές, ούτε υγρασία, ούτε ζέστη. Και το μπετό από κάτω δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι, λόγω του ότι το σπίτι ήταν κατοικίσιμο, υπήρχαν πλακάκια και τα λοιπά, βγήκαν, ξήθηκε το δάπεδο, μπήκε νάιλον και ηχομονωτική μεμβράνη και από πάνω κανονικά η ενδοδαπέδια. Και τέλος την εγκατάσταση έκανε συνεργείο, με το οποίο δεν έχω επικοινωνίσει ακόμα. Τι συμπέρασμα βγάζεται τελικά; Είναι πρόβλημα, ν απευθυνθώ στο συνεργείο ή να προχωρήσω στην τοποθέτηση πλακιδίων;
  2. Ποταμίσια άμμος, ριζάκι, ειδικό υγρό για τσιμεντοκονια της giacomini και ίνες. Αρμοί διαστολής κάτω από κάθε εσωτερική πόρτα(2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και χώρισμα σαλονοκουζίνα με χωλ) Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εκεί που υπάρχουν αρμοί διαστολής.
  3. Απ ότι έχω διαβάσει, χωρίς να έχω άμεση σχέση με το όλο θέμα, έτσι λέγεται η τσιμεντοκονία (μάλλον ειδική) που είναι κατάλληλη για δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
  4. Μετά από 21 μέρες απο τη ρίψη της τσιμεντικονίας που βάλαμε μπρος την ενδοδαπέδια και μετα από 4 μέρες λειτουργίας της ενδοδαπέδιας έκανε το σήκωμα. Σου φαίνεται πρόβλημα ή έπρεπε να γίνει για να πάρει τις ανοχές του?
  5. Το σήκωμα(φούσκωμα) είναι γύρω στα τρία με τέσσερα χιλιοστά.
  6. Γεια σε όλους! Εδώ και τρεις μέρες έθεσα σε λειτουργία την ενδοδαπέδια ως εξής: Την πρώτη μέρα στους 30 βαθμούς Κελσίου, την δεύτερη στους 35 βαθμούς, την τριτη στους 40 βαθμούς και την τέταρτη, στην οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα στους 45. Όλα αυτά φυσικά έγιναν μετά το πέρας των 21 ημερών από τη ρίψη του θερμομπετόν. Το πρόβλημα είναι ότι, στους αρμούς διαστολής που αφήσαμε στις πόρτες, χωρίζοντας τα δωμάτια απο τον υπόλοιπο χώρο, παρατήρησα ότι, δημιουργήθηκε ένα φούσκωμα σε δύο σημεία τρία με τέσσερα χιλιοστά περίπου. Αυτό είναι φυσιολογικό, λόγω της πλωτής τσιμεντοκονίας ή είναι πρόβλημα? Πρέπει να συνεχίσω τη ξήρανση ή να κάνω κάτι άλλο? Βοηθήστε Παρακαλώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.