Μετάβαση στο περιεχόμενο

nick_61

Core Members
  • Περιεχόμενα

    998
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    12

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

7.126 profile views

nick_61's Achievements

Community Member

Community Member (4/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

631

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν ασχολήθηκε κανείς με τον προηγούμενο ενεργειακό επιθεωρητή. Το ανακάλεσαν μετά την Υ.Δ. του ιδιοκτήτη και με ενημέρωσαν ότι η ανάκληση έγινε δεκτή. Πάντως μπορείς να τους πάρεις τηλ. και να σε ενημερώσουν για όλη την διαδικασία.
  2. Το 1
  3. Δεν έχω πρόχειρα κάτι υπ' όψη μου.
  4. Στον οδηγό πληρότητας των αιτήσεων που υποβάλλονται προς έλεγχο : https://www.michanikos-online.gr/εξοικονομώ-2021-οδηγίες-για-την-πληρότητ/ : Στην γραμμή 4 του Παραρτήματος Ι, αναφέρεται σαφώς ότι για εγκατάσταση εσωτερικού συστήματος θερμομόνωσης απαιτείται βεβαίωση άρθρου 30 του Ν. 4495/2017 και όχι ΕΕΔΜΚ.
  5. Προσθέτεις +0,20 W/m2 Πίνακας 3.7 σελ 62, ΤΟΤΕΕ 20701-1/2017
  6. Αν το σε ισχύ ΠΕΑ είναι από άλλον ενεργειακό επιθεωρητή και ζητήσεις να το ανακαλέσουν για το εξοικονομώ, τότε στο εγκρίνουν.
  7. Ήπειρος. Εκταμιεύτηκαν οι 4 από τις 32 αιτήσεις που έχω ανεβάσει ολοκληρωμένες.Βέβαια μετά από 3-4 σετ ανούσιων, γραφειοκρατικών και επαναλαμβανόμενων παρατηρήσεων. Στις υπόλοιπες συνεχίζεται το πιγκ-πογκ με τις παρατηρήσεις. Οι εκταμιεύσεις έγιναν όλες μέσα στον Αύγουστο. Από 1/9 και μετά...σιγή ιχθύος. Φαίνεται διέθεσαν ένα μικρό κονδύλι για να μειώσουν την γκρίνια και από εκεί και μετά το βάσανο συνεχίζεται.
  8. Ναι έχω μέχρι τώρα 4 αιτήσειςπου έχει ολοκληρωθεί η τελική εκταμίευση
  9. Πρέπει ο Β' Ε.Ε να κάνει ολοκλήρωση και στην πλατφόρμα της κλήρωσης και στην πλατφόρμα του προγράμματος.
  10. Αν είναι μονοκατοικία, τότε θα πρέπει να τους μελετήσεις και τους δύο χώρους σαν ΜΘΧ και θα τους συμπεριλάβεις στην συνολική επιφάνεια του κτηρίου.
  11. Μήπως δεν τσέκαρες στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI στην παράγραφο γ ότι "Δεν αφορά σε ριζική ανακαίνιση";
  12. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Κόψε τώρα την ΑΠΥ.
  13. Πρέπει ο Ε.Ε. του Β' ΠΕΑ,να το ολοκληρώσει στην πλατφόρμα του πληροφοριακού συστήματος Κληρώσεων Ενεργειακών Επιθεωρητών του ΤΕΕ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.