Μετάβαση στο περιεχόμενο

panvit

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

panvit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλώς σας βρήκα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με βοηθάτε πολύ. Για το οικόπεδο υπάρχει ενδιαφέρον για αγορα υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να χτιστεί ένα σπίτι όπως αυτό της κάτοψης. Επειδή στο οικόπεδο η δόμηση είναι ακριβώς διπλάσια από την κάλυψη, δεν μπορούμε να έχουμε ημιυπαίθριο χώρο. Αν για κάποιο λόγο ο Α θεωρηθεί ημιυπαίθριος (οπότε μετράει στην κάλυψη - αν τα λέω καλά) τότε θα πρέπει να μειώσω τη δόμηση του υπόλοιπου κτιρίου κατά ισεμβαδική επιφάνεια - πράγμα που μαλλον θα οδηγήσει τον πελάτη μου στο να μην αγοράσει το οικόπεδο. Τι λέτε, μπορώ να θεωρήσω σίγουρο ότι το Α δεν θα θεωρηθεί ημιυπαίθριος και δεν θα μετρήσει ούτε στην κάλυψη ούτε στη δόμηση? Το να "διαπραγματευτώ" δεν είναι επιλογή για τον πελάτη μου αφού τότε θα τα έχει δώσει τα λεφτά. Εκτός αν γίνεται να βγεί η άδεια πριν την αγορά στο όνομα του πελάτη μου και μετά να γίνει η αγορά. Γίνεται κάτι τέτοιο?
  2. Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι οι επιφάνειες Α και Β δεν μετράνε ούτε στην κάλυψη ούτε στη δόμηση. Επίσης θεωρώ ότι η περιοχή Γ πρέπει να μετρήσει κανόνικά στη δόμηση και στην καλύψη δεδομένου ότι είναι στεγαμένη. Είναι όμως οκ? Μπορώ να τη σχεδιασω (δεδομένου ότι είναι στο Δ)? Τέλος, το μπαλκόνι στο οποίο βγαίνουν τα υπνοδωμάτια του ορόφου μπορεί να μπάινει μέσα στο Δ/2 ή πρέπει να το μικρύνω? Και αντίστοιχα, εντός της περιοχής Α μπορώ να βγάλω κάποιο μπαλκονάκι? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.