Μετάβαση στο περιεχόμενο

pilotara

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pilotara's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μου φαινεται πως κατι τετοιο θα κανω γιατι εχω δυο μερες να κοιμηθω!! σε ευχαριστω για τη βοηθεια!
  2. δηλαδη μανολη μου λες οτι πρεπει να το ανεχτω ε?? και την αποζημιωση ποιος θα την ορισει??αυτος μου ειπε οτι θα στρωσει ναυλον στην ταρατσα μου και απο πανω θα βαλει μπετοφορμ για να μειωσει την πιεση που θα ασκουν οι σκαλωσιες του..πιστευεις οτι αμα το κανει ετσι δεν θα εχω προβλημα?
  3. [Σίγουρα η δικαστική οδός θα δώσει λύση αλλά προτιμάται τελευταία, μετά την προσπάθεια προσέγγισης του γείτονα. Έχω παράδειγμα οικοδομής που ακουμπούσε στο σύνορο και δεν άφηνε ο γείτονας να σοβαντίσει.Το δικαστήριο επέτρεψε να τοποθετηθούν σκαλωσιές και για σοβάδες και για χρωματισμούς.] καλως σας βρηκα η απελπισμενη με τον γειτονα!! τον μαιο ξεκινησα επισκευες στο σπιτι μου οι οποιες τωρα φτανουν στο τελος..μεσα σε αυτες ηταν η τοποθετηση πλακιδιων στις αυλες και μονωση στην ταρατσα(πισσα,πισσοπανα,νταουν,κατι αλλο που δεν θυμαμαι και τελικη επιστρωση με χαλικι).απ οσο γνωριζω η ταρατσα ειναι βατη αλλα οταν ειναι απολυτως απαραιτητο και αυτο με μεγαλη προσοχη. ο γειτονας λοιπον θελησε τωρα και ενω εχουν γινει ολα αυτα να χτισει τοιχο γυρω γυρω στην ταρατσα του για να κανει εκει μπαρμπεκιου.το σπιτι του ειναι συνορο με το δικο μου και 2 οροφους πιο ψηλο.. προκειμενου λοιπον να χτιστει ο τοιχος του και να βαφτει το σπιτι θελει να τοποθετησει σκαλωσιες στην ταρατσα μου.. πληρωσα 2000 ευρω για τη μονωση και θελει να μου τα κανει μανταρα!!!! βοηθηστε με και πειτε μου τι μπορω να κανω.. ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.