Μετάβαση στο περιεχόμενο

labrador1966

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-2 Κακή

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Οκ, τότε λάθος μου που δεν έδωσα περισσότερες πληροφορίες. Επιστρέφω σε λίγο με λεπτομέρειες. Οκ λοιπόν. καταγγελία σε ιδιοκτήτη του (νόμιμου) δεύτερου ορόφου ότι λόγο ελλειπούς συντήρησης οι κολώνες του έχουν τέτοιες ρωγμές που πλέον εγώ δεν μπορώ να νοικιάσω τον δικό μου τρίτο όροφο! Πόσο εύκολα η Πολεοδομία θα βγάλει τον δεύτερο όροφο ως "ετοιμόρροπο" ώστε να αναγκαστεί να το επισκευάσει; Δεν γνωρίζω τι άλλες πληροφορίες θέλετε!
  2. Το κτίριο έχει εμφανείς ρωγμές σε 2 κολώνες ΦΟ, γι αυτό και θα γίνει καταγγελία. Γνωρίζει κάποιος πόσο εύκολα ή δύσκολα βγάζει απόφαση η Πολεοδομία μετά από καταγγελία για το αν ένα κτίριο (νόμιμο) είναι ετοιμόρροπο; (ή ακατάλληλο από δομική/στατική) -δεν γνωρίζω ακριβώς την ορολογία.
  3. θα ήθελα να ρωτήσω μία βεβαίωση στατικής επάρκειας πόσο "ισχυρή" είναι για την πολεοδομία αν γίνει αργότερα καταγγελία για πρόβλημα στο κτίριο. Απαιτείται επανέλεγχος από την Πολεοδομία;
  4. Έχετε δίκιο. Μιλάμε για πρώτο όροφο, όχι αυθαίρετο, 110 τετραγωνικά, Αθήνα, άδεια οικοδομής 1966.
  5. Μπορείτε να μου πείτε μία τιμή στο περίπου; Και δεν εννοώ απλά βεβαίωση με το μάτι. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.