Μετάβαση στο περιεχόμενο

sissysal

Members
  • Περιεχόμενα

    29
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sissysal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχει γίνει σύσταση οριζοντίου με ΗΤΚ /ιδιοκτησία και πρέπει να γίνει τροποιητική για αλλαγή θέσεων στάθμευσης. Οι αρχικές ΗΤΚ που τροποποιούνται αρχειοθετούνται? και εκδίδονται νέες ΗΤΚ με τα νέα δεδομένα? Ποια είναι η διαδικασία αρχειοθέτησης , ξέρει κανείς?
  2. Εχω κτιριο με συσταση οριζοντιου με 3 ιδιοκτησίες . Θα γίνει αλλαγή της σύστασης . Πρέπει να κάνω 3 ΗΤΚ και μια των κοινοχρήστων ? Υ.Γ. Το κτιριο γιαπί (άρα δεν θεωρείται αδόμητο)
  3. Σ αυτο ακριβως αναφέρομαι συναδελφε . Οταν το πρωην σύστημα ειναι το μικτό, κατα το οποίο προβλεπόταν επαφή με το ένα πλάγιο όριο είτε δεξιά ειτε αριστερά , και στα δίπλα οικόπεδα υπάρχουν κτίσματα και απο τις δύο πλευρές που απέχουν πάνω απο 1.00 μ. και έχουν και μπαλκόνια , σήμερα σου δίνει το δικαίωμα να κολήσεις και απο τις δύο πλευρες? Αφου η πρόβλεψη του μικτού είναι ρητά μόνο απο την μία .
  4. Μπορει καποιος να μου απαντησει , οσον αφορα στην θεση κτιρίου με πρωην μικτο συστημα , αν μπορω να κολλησω και απο τα δύο πλάγια όρια σε μεσαιο οικόπεδο?
  5. ξερει κανεις αν η διαφορα του 20% ισχύει και απο την μεταφορά απο τον 4178 στον 4495 ? Δηλ. μεταφερω μια δήλωση απο το 4178 στον 4495 και εχω διαφορα προστίμου >20% παω για επιτροπή ?
  6. δηλαδη αν κανω την επεξεργασια με το χερι θα μου βγαλει πανω 20%? Δεν το ηξερα Ευχαριστω πολυ Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
  7. Έκανα υπαγωγή στον 4495 αφού είχε πληρωθεί παράβολο . Με εφ άπαξ καταβολή (20%) χωρίς μελέτη στατικής επάρκειας . Μου έβγαλε να πληρωθεί πρόστιμο μόνο με την έκπτωση 20% της εφάπαξ εισφοράς . Την έκπτωση 20 % του πρώτου εξαμήνου δεν την έβγαλε . Ξέρει κανείς τι γίνεται; Έκανα κάποιο λάθος; Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Πότε παίρνουμε την έκπτωση του α' εξαμήνου; Δεν θα έπρεπε να την βγάλει αυτόματα;
  8. Εχει χρησιμοποιησει κανεις την επιλογη για τον τροπο εξοφλησης του προστιμου 1η 30% (εκπτ. 10% ) , Υπ. 6 Μ. εννοει αφου πληρωσεις το παραβολο ότι πληρωνεις το 30 % κατοπιν εκπτωσης 10% και τα υπολοιπα σε 6 μηνιαιες δόσεις?
  9. Ναι μπορεις να δηλωσεις λιγοτερα μετρα και να βγει παραβολο 1000 ευρω και μετα ν αλλαξεις τα μετρα . Το εχω κανει κι εγω οταν βρεθηκα σε αντιστοιχη θεση
  10. Κι εγω θεωρω οτι η καλυτερη περιπτωση ειναι να μπει εκ νεου στον Ν.4178 και να γινει συμψηφισμος . Ευχαριστω .
  11. Στεγη με Ο.Α. δηλωθηκε με Ν. 3843 για την αλλαγη χρησης . Εχει και υπερβαση υψους . Δηλωση στο Ν4178 μονο για την υπερβαση υψους και χωρις υπερβαση δομησης (αφου δηλωθηκε στον Ν3843)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.