Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elafokynhgos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Elafokynhgos

  1. Δασολόγε εννοείται πως συμβουλεύτικα και δασολόγο βέβαια δημόσιο. Αλλά ξέρεις τι γίνεται με ορισμένους δασολόγους? Είναι πολύ ελαστικοί με τον αποχαρακτηρισμό, ή πιο ορθά χαρακτηρισμό ως μη δασικών εκτάσεων, που διεκδικούν οι 'λαδοματίες' και εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα σε όλους αυτούς που πάνε με το γράμμα του νόμου. Αυτό το αναφέρω καθώς με εξοργεί το γεγονός ότι την έκταση τη δική μου την παρουσιάζει ως δασική ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει μια ωραιότατη βιλίτσα. Φαίνεται πως για τους δασολόγους της περιοχής το δάσος έχει δυνατότητες υπερπήδησης ιδιοκτησιών. Σε κάθε περίπτωση δεν σκοπεύω να κόψω κανένα απολύτως δέντρο απλά ένα καθαρισμό σκέφτομαι να κάνω ώστε το τεμάχιο να μην παρουσιάζει την εικόνα της χρόνιας εγκαταλειψης και βεβαίως ώστε να μπορέσω να κάνω και ένα επικαιροποιημένο τοπογραφικό.

    Κοιταξε και ο καθαρισμός του υπορόφου απαγορευεται, μπορείς ομως να κανεις μια προγραμματική συμβαση με το δασαρχείο για πυροπροστασία και καλλιέργεια δάσους και να δίνει ο καθαρισμός που θέλεις. Από κει και πέρα βλέπομε.... ενα ενα καθε φορά!

  2. Ελα ρε Πασβάντη,

    Θα σου κάνω εγώ τα στατικά και την άγκύρωση , μην φοαβάσε ρε συ. 17 μέτρα γεφυράκι είναι. Αν υποθέσουμε ότι και τα πρανή σου είναι βραχώδη (που μάλλον έτσι θα είναι) τότε έγιναν και οι αγκυρες σου σε λίγα δευτερόλεπτα. Δε μου το είπες ρε συ πιο πριν.

  3. Δυστυχώς αυτή είναι η νομοθεσία, και βάση νόμου έχει δίκιο το δασαρχείο. Απλά μπορεί να πάει νύχτα και να κόψει τα δένδρα ο ιδιοκτήτης, κανείς δεν προκειται να ασχοληθεί με το θέμα, αφού είναι και ιδιοκτησία του και μετά να ζητήσει έκθεση χαρακτηρισμού από το δασαρχείο και αν του πούνε ότι είναι δασικό μπορεί να κάνει αντίρρηση επί της εκθέσεως κλπ κλπ κλπ, αθάνατη Ελλάδα.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.