Μετάβαση στο περιεχόμενο

XRISTOS

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by XRISTOS

  1. Να συμπληρώσω την μετατροπή όλων των πάρκινγκ σε χώρους κύριας χρήσης με αποτέλεσμα να παρκάρουν όλα τα αυτοκίνητα στους δρόμους, την ασχήμια που προκαλεί το κλείσιμο των βοηθητικών χώρων με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο(π.χ.αλουμίνια και γυψοσανίδες στην καλύτερη περίπτωση, ελενιτ και λαμαρίνες στη χειρότερη ),τη μη ύπαρξη στατικής μελέτης εφαρμογής για τις μετατροπές κ.α πολλά που τα συζητάμε χρόνια τώρα. Κατά τα άλλα πρέπει να κρίνουμε την συνταγματικότητα ενός σύγχρονου κανονισμού με τον ανεπανάληπτο και συνταγματικότατο ΓΟΚ /85
  2. Βάσει του σκεπτικού των αποφάσεων για τα πατάρια και κοινών στοιχείων μεταξύ των δύο, εκτιμώ ότι είναι πολύ δύσκολο να γλιτώσουν οι σοφίτες. Βλέπε ξεχωριστή είσοδο και μη περιορισμός του ωφέλιμου ύψους. Επίσης, αν διαβάσετε την απόφαση 662/2024 του Ε τμήματος, αυτή αναφέρει ως αντισυνταγματικές και τις σοφίτες. Αν και στην πραγματικότητα αυτό που κρινόταν ήταν η ο χώρος των 35τ.μ. στο δώμα και το είχαν περάσει για σοφίτα.
  3. Επειδή ακριβώς μιλάει γενικά, και ειδικότερα μόνο κυρίως για τις περίπτωσεις γ και δ της παρ.8 θα έπρεπε οι υπερασπιστές της συνταγματικότητας να είχαν διαχωρίσει και να είχαν παραθέσει επιχειρήματα για τις α και β περιπτώσεις. Επίσης, αν διαβάσει κάποιος το σκεπτικό αντισυνταγματικότητας των παταριών θα καταλάβει ότι σε μια ενδεχόμενη προσφυγή υπάρχει κίνδυνος και για τις σοφίτες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.