Μετάβαση στο περιεχόμενο

scn

Members
  • Περιεχόμενα

    58
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Everything posted by scn

  1. Όσον αφορά το αρχικό μου ερώτημα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (δείτε προηγούμενα ποστ) δεν έχει καμία σημασία η τακτοποίηση. Η μεταβίβαση μπλοκάρει αλλού. Σύμφωνα με δύο συμβολαιογράφους και ένα δικηγόρο (τους οποίους επιβεβαίωσα βρίσκοντας δεδομένα στο διαδίκτυο π.χ. στο taxheaven) κάθετη ιδιοκτησία με αυθαίρετο κτίσμα εκτός σχεδίου είναι νόμιμη είτε αν έχει γίνει πριν το 1971 είτε αν όλα τα μέρη της κάθετης έχουν πάνω τους αυθαίρετο και τακτοποιημένο κτίσμα. Αν έστω ένα από τα μέρη της κάθετης δεν έχει καθόλου κτίσμα (στην περίπτωση που ανέφερα, από τα έξι μέρη έχουν κτίσμα μόνο τα τέσσερα), η κάθετη δεν είναι νόμιμη και οποιοδήποτε συμβόλαιο μεταβίβασης δεν είναι έγκυρο, ακόμα κι αν όλοι όσοι έχουν κτίσμα το έχουν τακτοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ήταν πολύ βοηθητικές.
  2. Διάβασα τη συζήτηση και ομολογώ ότι μπλέχτηκα περισσότερο. Αν κατάλαβα καλά, μεταβίβαση μπορεί να γίνει μόνον εφόσον είναι πλήρης η τακτοποίηση στον 4014 και τώρα γίνει η διαδικασία με τον 4495 για την περίφραξη. Αν δεν είναι πλήρης η τακτοποίηση στον 4014, από ό,τι κατάλαβα, δεν μπορεί να μεταφερθεί πια στον 4495. Σωστά;
  3. Είναι κάθετη ιδιοκτησία. Έγινε σύσταση κάθετης το 1986 σε ακίνητο συνολικού εμβαδού 4020 τ.μ. και χωρίστηκε σε έξι κάθετες. Δύο μήνες αργότερα το ένα τεμάχιο, αυτό των 570 τμ., το αγόρασε ο σημερινός ιδιοκτήτης. Οι τρεις από τους άλλους πέντε έχουν επίσης βάλει αυθαίρετα στις δικές τους κάθετες. Επίσης, από τις έξι κάθετες, οι τρεις έχουν τμήμα που είναι δασικό σύμφωνα με τους δασικούς χάρτες. Όχι το συγκεκριμένο τεμάχιο των 570 τμ., αυτό είναι έξω από το δάσος. (Πρόκειται για πλήρες μπάχαλο, το ξέρω.)
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Διευκρινίζω ότι είμαι μηχανολόγος μηχανικός και δεν έχω ιδέα από πολεοδομικά, ούτε ασχολούμαι με αυτά. Υπάρχει ένα αυθαίρετο σπίτι 91 τμ σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου 570 τμ. με περιτοίχιση ύψους περίπου 1,3 μ., κατασκευασμένο το 2004. Ο ιδιοκτήτης τακτοποίησε το σπίτι αλλά όχι την περιτοίχιση το 2012 με το νόμο 4014/2011, πληρώνοντας όλο το ποσό που χρειάστηκε τότε. Από τότε δεν ξανασχολήθηκε και το μόνο χαρτί που έχει είναι η βεβαίωση περαίωσης της υπαγωγής του στο νόμο 4014/2011. Ερωτήσεις: α) Αυτό το σπίτι θεωρείται τακτοποιημένο ώστε να μπορεί να μεταβιβαστεί ή όχι; β) Αν όχι, μπορεί να τακτοποιηθεί πια, έστω και με κάποιο πρόστιμο, ή όχι; γ) Η περιτοίχιση, για την οποία ποτέ δεν έγινε τακτοποίηση, μπορεί να τακτοποιηθεί πια με προσαύξηση του προστίμου ή όχι;
  5. Συγκριτικά με την οικονομική δυνατότητα του ιδιοκτήτη, αλλά και την κοινή λογική. Γιατί πλήρες ξήλωμα του σπιτιού και ανακατασκευή του σκελετού στοιχίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ τις οποίες αφενός δεν έχει, αφετέρου δεν είναι έξυπνο να διαθέσει κάποιος σε προκάτ 26 ετών, ακόμα κι αν τις έχει, ειδικά επειδή πρόκειται για κληρονομημένο εξοχικό. Σε περίπτωση που υπάρχει υποψία επικινδυνότητας, προτιμάει να το παρατήσει και να μην πάει ποτέ εκεί, εκτός αν κάποια στιγμή του περισσέψουν χρήματα ώστε να κάνει το ξήλωμα-αποκατάσταση που χρειάζεται μια ακριβής διάγνωση. Γι' αυτό ρώτησε ο άνθρωπος, προκειμένου να δει αν έχει συναντήσει κάποιος άλλος τέτοιο φαινόμενο. Εξακολουθητικά ζητάω απόψεις που αφορούν εμπειρίες με προκάτ με ξύλινο σκελετό και πώς αυτά συμπεριφέρονται σε βάθος χρόνου. Αν κάποιος έχει τέτοια εμπειρία, παρακαλώ ας διαβάσει το αρχικό ποστ και ας την προσφέρει. Δε ζητείται διάγνωση, μόνο εκτιμήσεις που έχουν προέλθει από εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος κατασκευών.
  6. Γι' αυτό ρωτάω "μετά από πόσο χρόνο πιθανολογείται να ανοίξουν ξανά οι ενώσεις". Το γνωρίζω ότι θα ανοίξουν, απλώς δεν έχω γνώση του χρόνου και ρωτάω μήπως έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία. Εννοείται ότι δεν είναι δυνατόν να δοθεί ακριβής απάντηση, παρά μόνο τάξη μεγέθους χρόνου από κάποιον που έχει εμπειρία από ξύλινες κατασκευές. Προσωπικά δε γνωρίζω κανέναν, αν γνώριζα δε θα ρώταγα εδώ. Εγώ από ξύλα έχω μαύρα μεσάνυχτα. Αυτοψία σε όλο το ακίνητο χωρίς να ξηλωθούν τσιμεντοσανίδες, ραμποτέ οροφής, πατώματα και να χρειάζεται ξανά βαψίματα κ.λπ. δεν μπορεί να γίνει. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι καθόλου πρόθυμος για κάτι τέτοιο. Το "ρεκτιφιέ" σε τέτοιο ακίνητο όπου υπάρχει υποψία για παραμόρφωση όλου του σκελετού δείχνει εξαιρετικά ασύμφορο. Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία με προκάτ, θα παρακαλούσα να την παράσχει.
  7. Συγγενής έχει προκάτ 60 τ.μ. του 1994 με ξύλινο σκελετό και επιφάνεια τοίχων από τσιμεντοσανίδα (ενδιάμεσα υπάρχει μονωτικό υλικό, άγνωστο τι). Εσωτερικά, σε όλους τους τοίχους του σπιτιού, έχουν ανοίξει οι ενώσεις ανάμεσα στις τσιμεντοσανίδες και υπάρχει ανάμεσα στις τσιμεντοσανίδες κενό από 1 ως 1,5 χιλ. Ως πιθανή αιτία υποψιάζομαι την παραμόρφωση του ξύλινου σκελετού, αλλά θα ήθελα να ακούσω και διαφορετικές απόψεις. Αν η αιτία είναι αυτή που υποψιάζομαι, α) Γνωρίζει κάποιος την πιθανή επικινδυνότητα; β) Τι θα μπορούσε να γίνει ως διόρθωση ή έστω σταμάτημα της επέκτασης του προβλήματος; γ) Αν δεν υπάρχει επικινδυνότητα και αν δεν υπάρξει αντιμετώπιση της αιτίας, αλλά γίνει μόνο κλείσιμο των ενώσεων των τσιμεντοσανίδων με τα κατάλληλα υλικά και βάψιμο, έχει κάποιος τη γνώση ή την εμπειρία για την πιθανή διάρκεια ζωής ενός τέτοιου "μπαλώματος". Δηλαδή, αυτή η οπτική "επισκευή", πόση περίπου διάρκεια ζωής έχει και μετά από πόσο χρόνο πιθανολογείται ότι θα ανοίξουν ξανά οι ενώσεις;
  8. Μην ξεκινήσετε καμία διαδικασία υπολογισμού οφειλών αν δε συμβουλευτείτε έναν καλό δικηγόρο. Κι εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία. Είχα 18 μήνες ΙΚΑ το 1991 ως φοιτητής, γράφτηκα στο ΤΣΜΕΔΕ το 1998 και άλλαξα σε παλιό καθεστώς το 2012. Δε γνωρίζω τι ζητάει αυτός ο αισχρός ασφαλιστικός φορέας να του δώσω, αλλά γνωρίζω ότι οι διαφορές στις εισφορές το 2010 δεν ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ το χρόνο. Αν επρόκειτο για τέτοιο ποσό δε θα είχα αντίρρηση να δώσω. Απ' αυτά που διαβάζω εδώ καταλαβαίνω ότι συντελείται απόπειρα κλοπής. Ο δικηγόρος μου, με τον οποίο μίλησα, έχει κάτι στο νου του με το οποίο ενδέχεται να μη δώσω ούτε μισό ευρώ. Θα το ψάξει περαιτέρω. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής akius
  9. Σήμερα παράτησα εργασία στη Θήβα για να πληρώσω εμπρόθεσμα το ΤΣΜΕΔΕ. Πήγα, πήρα νούμερο πάνω από 500, δεν μπόρεσα να πληρώσω. Αύριο ακύρωσα ξανά τη δουλειά στη Θήβα για να πάω ξανά στο ΤΣΜΕΔΕ. Παρακαλώ όποιον διαθέτει δικηγόρο πρόθυμο να βοηθήσει να κινηθώ δικαστικώς εναντίον, προσωπικά, των μελών του προεδρείου του ΤΣΜΕΔΕ για την απώλεια δύο ημερομισθίων από την εταιρία μου, συνολικού ύψους 624 ευρώ (312 ευρώ/μέρα χρεώνει στον πελάτη) να επικοινωνήσει μαζί μου. Η αμοιβή του δικηγόρου θα είναι τα 624 ευρώ, εφόσον τα πάρει από αυτούς τους τύπους. Εγώ δε θέλω φράγκο. Θέλω μονάχα να αρχίσει να αντιστρέφεται αυτό το νταβατζιλίκι και να αρχίσουν πλέον όλοι αυτοί οι τύποι να φοβούνται. Υ.Γ. Έχετε υπόψη σας ότι το ΤΣΜΕΔΕ είναι το μοναδικό ασφαλιστικό ταμείο σε όλη την ΕΕ όπου η αναλογία λειτουργικών εξόδων (μισθοδοσίας υπαλλήλων, κυρίως) προς ασφαλιστικές παροχές ξεπερνάει το 50%. Συγκεκριμένα, για κάθε 100 ευρώ που δίνονται ως παροχές ασφάλισης (συντάξεις, περίθαλψη) το ΤΣΜΕΔΕ έχει λειτουργικά έξοδα περίπου 53 ευρώ (μισθοί υπαλλήλων, προμήθειες, λογαριασμοί κ.λπ.) Σύμφωνα με ένα στέλεχος της ΕΕ αρμόδιο για ασφαλιστικά θέματα, η αναλογία 53/100 είναι η υψηλότερη που έχει δει και περίπου τριπλάσια από αυτή που έχουν κατά μέσο όρο τα ασφαλιστικά ταμεία στην ΕΕ. Αυτά για να ξέρετε πού πάνε τα χρήματά σας.
  10. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές που ανέφερα. Πρόκειται για κάτι νέο. Απ' ό,τι κατάλαβα, τώρα καθορίζονται οι λεπτομέρειες. Όποιος πάει στο ΤΕΕ και πάρει επιπλέον πληροφόρηση, παρακαλώ να τη δημοσιοποιήσει εδώ.
  11. Πληροφορίες για τη διαδικασία με την οποία γίνεται διαγραφή από το ΤΕΕ για "οικονομικούς λόγους" δίνονται προφορικά και σε έντυπη μορφή από το γραφείο 207 στο β' όροφο. Επίσης, στο ίδιο γραφείο μπορεί όποιος θέλει να πάρει πληροφορίες για τη διαδικασία "επανόδου" (έτσι έχει ονομαστεί) προκειμένου κάποιος να επιστρέψει στο ΤΕΕ όταν ξαναβρεί δουλειά. Όπως με πληροφόρησαν δύο διαφορετικοί άνθρωποι μέσα στο ΤΕΕ (η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν απίστευτο) υπάρχει πλέον τέτοια διαδικασία και εφαρμόζεται. Επιπλέον, όσοι έχουν συμπληρώσει 15ετία στο ΤΣΜΕΔΕ ας ρωτήσουν στο ίδιο γραφείο αν μπορούν να εκμεταλλευτούν το παράθυρο που δίνει ο νόμος, σύμφωνα με τον οποίο για τους άνω 15ετίας δίνεται συνταξιοδοτικό δικαίωμα (δηλαδή, όταν γίνουν 67 θα πάρουν το ποσοστό της σύνταξης που αντιστοιχεί στα χρόνια ασφάλισής τους) και, κυρίως, δυνατότητα διατήρησης μέχρι τα 67 του κλάδου ιατροφαρμακευτικής του ΤΣΜΕΔΕ, παρόλο που είναι διαγραμμένοι από το ΤΕΕ (Φυσικά, μόνο για όσο συνεχίζουν να είναι άνεργοι). Θα εκπλαγούν ευχάριστα. Βέβαια, ως προς αυτό είναι αδύνατο να είναι κάποιος εξασφαλισμένος γιατί, απ' όσο ξέρω, η τρόικα έχει απαιτήσει να αλλάξει αυτός ο νόμος και να ανέβει το όριο στα 20 χρόνια ασφάλισης. Τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση του ΤΕΕ για την αλλαγή στάσης και μακάρι αυτή η λογική αντιμετώπιση να επεκταθεί και σε άλλα ταμεία που υπάρχουν αντίστοιχες καταστάσεις (π.χ. νομικών).
  12. Ζητάς να δεις το πτυχίο του
  13. Από συγκεκριμένη εταιρία στην Αγγλία ζητήθηκε αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω αν αποτελεί νόμο της χώρας ή μεμονωμένη απαίτηση της εταιρίας. Η θέση αφορούσε σχεδίαση βιομηχανικών μηχανολογικών εγκαταστάσεων.
  14. Οι πληροφορία που έχουμε πάρει σε διαφορετικές στιγμές εγώ και άλλος ένας συνάδελφος που διαγράφηκε πριν λίγες μέρες είναι από επίσης πολύ εξυπηρετική κυρία η οποία συστήθηκε ως προϊσταμένη, αλλά 3 γραφεία πριν φτάσεις στο τέρμα του διαδρόμου. Ως συνήθως, άλλο ξέρει ένας υπάλληλος, άλλο ο άλλος. Ειδικά αφού δεν υπάρχει τίποτα εγγράφως.
  15. Η απάντηση που πήρα εγώ από την αρμόδια υπάλληλο του ΤΕΕ είναι ότι υπάρχουν αιτήσεις επανεγγραφής και ότι προς το παρόν δεν απαιτείται να δώσει κάποιος ξανά εξετάσεις. Δε διευκρίνησα αν έχει ήδη γίνει κάποια επανεγγραφή δεκτή. Όποιος πάει να ρωτήσει ας ενημερώσει. Προσωπικά, ο μόνος λόγος που κρατάω ακόμα το ΤΕΕ είναι επειδή σε συγκεκριμένες χώρες ζητάνε να είσαι εγγεγραμμένος στο επιμελητήριο της χώρας σου για να σε πάρουν σε δουλειά. Διαφορετικά, θα το είχα ήδη αλλάξει με ΤΕΒΕ.
  16. Μόλις χθες μιλούσα με Τεχνικό Διευθυντή σε βιομηχανία, 46 ετών. ΤΣΜΕΔΕ και ΙΚΑ. Σύνολο εισφορών, δικών του και του εργοδότη: περίπου 16.000 ευρώ ετησίως. Ερώτηση: Ποιος εργοδότης είναι τόσο τρελός ώστε να προσλάβει πλέον μηχανικό;
  17. Η πολύ εξυπηρετική προϊσταμένη στο τμήμα Μητρώου στο β' όροφο δίνει πληροφορίες για το θέμα της διαγραφής και για το πώς γίνεται, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, να γίνει αίτηση επανεγγραφής μόλις κάποιος βρει δουλειά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος, αλλά απ' ό,τι φαίνεται η διοίκηση του ΤΕΕ έχει κατανοήσει πλέον το τεράστιο πρόβλημα και παρέχει κάποια λύση, έστω και ατύπως.
  18. Σύμφωνα με τον υπουργό εργασίας κο Βρούτση, η θεώρηση βιβλιαρίου παύει οριστικά τον Μάρτιο για όλα τα ταμεία, με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος "Άτλας". Μέσω αυτού, οποιοδήποτε νοσοκομείο ή γιατρός του ΕΟΠΥΥ θα βλέπει αν είσαι ασφαλιστικά ενήμερος και άρα αν δικαιούσαι δωρεάν περίθαλψη. Άρα, αν ισχύσει αυτό που έχει εξαγγείλει ο Βρούτσης, ακόμα και αν έχεις πληρώσει ολόκληρο το 2013 και πας σήμερα να θεωρήσεις βιβλιάριο, τον Απρίλιο θα πάψεις να έχεις δωρεάν ιατροφαρμακευτική αν δεν πληρώσεις την α' δόση του 2014. Φυσικά, σε έναν άνεργο του ΤΕΒΕ ή του ΤΣΜΕΔΕ απαγορεύεται να πληρώνει μόνο τον κλάδο υγείας και πρέπει να πληρώνει όλο το ποσό ασφάλισης. Οπότε, τον Απρίλιο όλοι οι μηχανικοί που χρωστάνε στο ΤΣΜΕΔΕ θα βρεθούν χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  19. 1. Τα περί διακοπής από το ΤΣΜΕΔΕ μέχρι συνολικό χρόνο 36 μηνών, ισχύουν; 2. Αν ναι, ποια είναι η διαδικασία και ποια δικαιολογιτικά πρέπει να προσκομίσει κάποιος;
  20. Με το νόμο 3986/2011, όπως ερμηνεύεται και από την εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας με αριθ. πρωτοκ.Φ.80000 / 24872 / 883 με ημερομηνία 5/12/1011, όλοι οι ασφαλισμένοι που πρωτοασφαλίστηκαν μετά την 1/1/1993 αλλάζουν υποχρεωτικά κατηγορία ανά 3 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι 12 χρόνια μετά την πρώτη ασφάλισή τους φτάνουν στη μεγαλύτερη κατηγορία, δηλαδή δίνουν 680 ευρώ το μήνα. Η αύξηση είναι σταδιακή ανά τριετία, αλλά δε θυμάμαι πόσα είναι τα ενδιάμεσα ποσά ανά τριετία.
  21. Κάποιες εφημερίδες γράφουν ότι κάπου μέσα στις 754 σελίδες που ψηφίστηκαν προχθές αναφέρεται αύξηση των εισφορών για τους "προ 1993" ασφαλισμένους. Ξέρει κανείς αν αυτό περιλαμβάνει και το ΤΣΜΕΔΕ; Αν ναι, ξέρει κανείς τι ακριβώς προβλέπεται ή πότε ακριβώς θα εξιδεικευτεί αυτή η αύξηση; Θα ήταν πολύ καλό να μαθαίναμε σύντομα αυτά τα στοιχεία. Μέχρι στιγμής οι "προ 1993" είχαν επαναπαυθεί και δεν έδιναν ιδιαίτερη βάση στην αντίδραση των νεώτερων. Ίσως τώρα αφυπνιστούν και γίνουν επιτέλους κάποια πράγματα για να ακυρωθεί ο νόμος Κουτρουμάνη.
  22. H αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι τώρα. Η αύξηση των εισφορών θα αποφέρει χρήματα μετά από 6 μήνες, τουλάχιστον. Και η δε μεγάλη αύξηση εισφορών (τα γνωστά 650 ευρώ/μήνα) θα ξεκινήσει την 1/7/2019 για τους πρώτους που θα την υποστούν. Η αύξηση εισφορών που αποφασίστηκε στο Μεσοπρόθεσμο τον Ιούλιο του 2011 δεν έγινε για την Τράπεζα Αττικής. Έγινε αποκλειστικά και μόνο ως "ισοδύναμο μέτρο" έναντι αυτών που πρότεινε η τρόικα για τα ελλείμματα του δημοσίου. Δεν έγινε για να πηγαίνουν τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια στο ΤΣΜΕΔΕ, έγινε για να καλύπτονται ελλείμματα του δημοσίου. Ο τρόπος είναι απλός. Τον εφάρμοσαν ήδη με τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ όταν τα έκλεψαν για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις τον Ιούλιο του 2011. Παρεμπιπτόντως, είναι πλέον 100% σίγουρη η αύξηση και σε κάποιους ασφαλισμένους προ του 1993. Κατατίθεται στο σχέδιο του προϋπολογισμού. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν σε αυτούς θα περιλαμβάνονται οι παλιοί του ΤΣΜΕΔΕ ή αν το ΤΣΜΕΔΕ θα τη γλιτώσει.
  23. Το έχω ξαναγράψει: Αυτή τη στιγμή έχω να πληρώσω και επίσης έχω τη δυνατότητα να πάω στο παλιό ασφαλιστικό. Δε θα κάνω τίποτα από τα δύο. Οι λόγοι: 1. Αν μείνω στο νέο ασφαλιστικό θα πρέπει του χρόνου να πληρώσω 4600 για το 2013 και 2800 τα αναδρομικά για την αύξηση που ισχύει από 1.1.2011. Σύνολο 7400. Κάτι που θα αποτελεί πρόβα για τα 7800 που θα πληρώνω στο μέλλον. Με αυτές τις εισφορές είναι 100% σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα πάψω να μπορώ να πληρώνω και επιπλέον θα έχω φάει ό,τι αποθέματα έχω στην τράπεζα. Δεν κερδίζω απολύτως τίποτα αν συνεχίσω τώρα. Αντιθέτως, παύω να ασκώ πίεση στον ****** που μας ζητάει 65 εκ. ευρώ για να καλύψει τρύπες άλλων ταμείων. 2. Ήδη γράφτηκε στις εφημερίδες ότι θα υπάρχουν περαιτέρω αυξήσεις και γι' αυτούς που είναι στο παλιό ασφαλιστικό. Ποιος ο λόγος να δώσω χρήματα για να πάω σ' αυτό αφού και πάλι εντός 3-4 ετών θα έχω εξαντλήσει τα αποθέματά μου και θα πάψω να μπορώ να πληρώνω; Άρα, δυστυχώς, η επιλογή της παύσης πληρωμών τώρα είναι μονόδρομος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.