Μετάβαση στο περιεχόμενο

luminous54

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από luminous54

  1. Τα Χριστούγεννα είχα ενα ατύχημα στο τζάκι ανοιχτού τύπου. Πήρε φωτιά η καμινάδα σε ολοκαινουργιο σπιτι 2 ετων. Δείτε σας παρακαλώ τις φωτογραφίες και πείτε μου σας παρακαλω αν νομιζεται πως πρεπει να αλλαχθεί η καμινάδα. Δεκτές ερωτήσεις για περισσοτερες πληροφοριες.

    οι τελευταιες φωτο ειναι τραβηγμενες απο την περσιδα και φαινεται η καμιναδα να οδηγειτε στον πανω οροφο (κρεβατοκαμαρα-επισης μετα μυριζε κατι περιεργο) και μετα στην ταρατσα. Αυτο ειναι το κυριοτερο που με απασχολει. Εχει μια περιεργη μυρωδια στην κρεβατοκαμαρα , κατι καμμενο. Οχι πλαστικο , ουτε ξυλο , σαν χημικο.

    Μου ειπαν πως απο την υπερβολικη θερμοκρασια που αναπτυχθηκε μεσα στην καμιναδα, υπερθερμανθηκε ο πετροβαμβακας και καηκαν οι ρυτινες μεσα σε αυτον. Το αποτελεσμα ειναι καθε φορα που αναβω το τζακι να θερμαινεται παλι ο πετροβαμβακας και να μυριζει .Ευσταθει ?

    Οσο μπορειτε να καταλαβετε απο τις φωτο που βαζω. Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον να πηρε φωτια με την χρηση μονο ενος χειμωνα ? ειναι δυνατον να μαζευτικε τοσο πολυ κρεοζωτο στην καμιναδα ? δεν μπορω να καταλαβω !

    ευχαριστω εκ των προτερων.

    Δωστε μου τα φωτα σας γιατι παω να σκασω !

    Αυτό συνέβει διότι από την περιεκτικότητα που έχουν κάποια είδη ξύλου σε πίσσα και λάδι (π.χ. η ελιά). Καλό είναι να καθαρίζουμε συχνά την καμινάδα όταν καίμε τέτοιου είδους ξύλα. Στην περίπτωσή σου τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάηκε ο πετροβάμβακας διότι είναι άκαυτος σε αντίθεση με τον υαλοβάμβακα.. Αυτό που μύριζε ήταν η πίσα που πήρε φωτιά μέσα στην ίδια την καμινάδα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.