Μετάβαση στο περιεχόμενο

microplc

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

879 profile views

microplc's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. http://www.blogplc.wordpress.com. Άρθα, ένθετα-δημοσιεύσεις, χρήσιμοι σύνδεσμοι, technology news.
  2. Ναι, είναι δύο εγκαταστάσεις. Είναι ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου το οποίο αποτελείται απο αισθητήρες με σκοπό την ανίχνευση αντικειμένων, θερμοκρασιών, στάθμης υγρών. Π.χ. η ανίχνευση καπνού, με αποτέλεσμα ο αισθητήρας ( χημικός αισθητήρας ) να ανιχνεύσει τον καπνό, να δώσει το σήμα στο κεντρικό σύστημα έτσι ώστε π.χ. να ανοίξουν κάποιες πόρτες ή ένα σύστημα πυρόσβεσης.
  3. Δες τα παρακάτω URL: http://lourdas.com.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=9&Itemid=44&lang=el, http://www.myroniatech.gr/knx%20eib%20.html, http://www.electroguest.gr/ilektrologikes-egkatastaseis/34-ilektrologikes-egkatastaseis/67-neo-exipno-spiti.html. Πιστεύω ότι θα καλυφθείς.
  4. Ξέρεις αν γίνονται τίποτα από σεμινάρια προγραμματισμού για PLC (συγκεκριμένα το S7-200 της Siemens);
  5. Μπορείς να ασχοληθείς με την αυτοματοποίηση βιομηχανίας ενός προϊόντος. Να αναλύσεις τα διάφορα στάδια παραγωγής χρησιμοποιώντας τη θεωρία των ΣΑΕ (είσοδος- διεργασία -έξοδος), από τι αποτελούνται (μηχανολογικά-ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά) και πως ελέγχονται χρησιμοποιώντας μια κατηγορία PLC. Επίσης μπορείς να πάρεις πληροφορίες απο το http://www.sivar.gr/gr/category/Speed-Controllers,-Automation/10.
  6. Ένα αρκετά καλό και ενδιαφέρων blog είναι το http://program-plc.blogspot.gr/. Ίσως σε βοηθήσει να βρείς αυτό που ψάχνεις, αφού παρέχει την δυνατότητα μετάφρασης αρχείων μέσω της google.
  7. Δε ξέρω αν κάνει γι αυτήν την περίπτωση, αλλά επειδή έχεις να κάνεις με ένα σύστημα αυτοματισμού ίσως χρειαστείς και άλλες συσκεύες.
  8. Διάλεξε το 230 RC. Μπορεί να χειρίζεται το φωτισμό, τις περσίδες, τις τέντες, τις θύρες ή τις πόρτες, τους ελέγχους εισόδου, τις πύλες, τις εγκαταστάσεις καλοριφέρ και κλιματισμού. Οι είσοδοι σου θα είναι κάποιοι διακόπτες εκκίνησης ή σταματήματος Start - Stop καθώς και κάποιοι αισθητήρες ή ανιχνευτές θέσης. Οι έξοδοι σου είναι ρελέ ή τρανζίστορ για την ενεργοποίηση των κινητήρων που θα χρησιμοποιήσεις. Χρονοδιακόπτη έχει το LOGO στις ειδικές λειτουργίες SF, δεν χρειάζεται ξεχωριστή συσκευή.
  9. Ναι. Για τιμές δες το http://www.sivar.gr/files/190%20GR_2.pdf. Έιναι απλός και εύκολος ο προγραμματισμός.
  10. Ο παραπάνω αυτοματισμός μπορεί να λυθεί με το LOGO 230 RC.Δες το http://www.blogplc.wordpress.com, άρθρα, προγραμματισμός LOGO 230 RC.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.