Μετάβαση στο περιεχόμενο

arisarg

Members
  • Περιεχόμενα

    87
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από arisarg

  1. NIANDR νομίζω ότι όλοι μάθαμε μέσα στα χρόνια ωριμότητας που όλοι έχουμε... ..ότι η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται. Αν επίσης κάποιος θέλει να ζητήσει συγνώμη τη ζητάει απλά χωρίς πολλά αλλά... αλλιώς δεν είναι συγνώμη   

  2. 17 λεπτά πριν, NIANDR said:

    Μετά την 9ήμερη ποινή μου από τον Didonis μπορώ τώρα να μιλήσω. 

    Πρώτον ζητώ συγνώμη από τον συνάδελφο kan62 για δικό μου λάθος και αποσύρω την ανάρτησή μου (ασ το φροντίσει ο διαχειριστής). Βέβαια οι συστάσεις του για βρέξιμο με λίγη σκέψη τον εγκέφαλο μου την θεωρώ απρέπεια για εμένα μετά από 41 χρόνια σαν πολιτικός μηχανικός.

    Δεύτερον οι απρέπιες οι βρισιές και οι ειρωνίες κάποιων συναδέλφων θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της απαξίας του επαγγέλματος του μηχανικού την σημερινή εποχή.

  3. 21 ώρες πριν, NIANDR said:

    Πρώτα από όλα εσύ του 62 εγώ του 58 συναδελφοι και δύο δεν χρειάζεται ειρωνεία, οπότε δεν συνεχίζω. Δεν βρήκα κάπου τις οδηγίες και ακόμα δεν κατάφερα να το κατεβάσω. Σε παρακολουθώ από το 12 και αναγνωρίζω την συνεισφορά σου στο κλάδο. Ειδικά για τον Ν4495. Προφανώς κάτι συμβαίνει στο michanikos. gr. Τέλος στον νεο νόμο που εμπεριέχεις καθησα και διάβασα τα άρθρα δεν νομίζω ότι βοηθούν στον ΝΟΚ. Καλό καλοκαίρι 

     

    Παρατήρηση.

    • Προσβλητικός προς συνάδερφο με τεράστια προσφορά και στην κοινότητα και πανελλαδικά σε όλους τους Μηχανικούς, χωρίς να ζητήσει ποτέ τίποτα από κανέναν.
    • Λαθεμένες πληροφορίες για «κάτι συμβαίνει» στο Micanikos.
    • Καμία συγγνώμη (μετά από επισημάνσεις που σου κάνουν συνάδερφοι) για τα δικά σου σφάλματα χρήσης των υπηρεσιών του site που σε φιλοξενεί.

    Λαμβάνεις ποινή.

    Didonis

    NIANDR, και αν ακόμη είσαι του 58, πρέπει νάσαι ******** *******, για να μιλάς έτσι για τον Kan62 που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στους μηχανικούς και μάλιστα δωρεάν. Η συγνώμη είναι το λιγότερο που οφείλεις... πρώτα σε αυτόν και μετά σε όλους τους μηχανικούς αυτής της κοινότητας για την απερίσκεπτη πράξη σου!   

     

    Παρατήρηση.

    Δεν είναι επιτρεπτή η βωμολοχία για κανέναν λόγο.

    Εάν επαναληφθεί θα λάβεις ποινή.

    Didonis

    • Like 1
    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.