Μετάβαση στο περιεχόμενο

tania2012

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μπορείτε να μου πείτε που πρέπει να απευθυνθώ αρχικά? Πέραν του μηχανικού που θα βγάλει το σχέδιο. Πρέπει πρώτα να πάω στην πολεοδομία? Μου είπε ο μηχανικός ότι η άδεια για 20τμ στοιχίζει ~€3000+ ~€6000 η πλάκα (το σπίτι θα είναι με πάνελ πολυουρεθάνης). Αν μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που ακολουθούνται σε αυτές τις περιπτώσεις. Και κάτι ακόμη...Η κατασκευή με πάνελ είναι πιο οικονομική από ότι αν γίνει χτιστό με τσιμέντο? Ευχαριστώ!
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 τ.μ. ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ~150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ? ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ 1€ ΕΝΩ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ €8.500. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ, ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    1. tania2012

      tania2012

      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 τ.μ. ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ~150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ? ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ 1€ ΕΝΩ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΖΕΙ €8.500. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    2. DIMITRIS80

      DIMITRIS80

      Παρακαλώ, τις απορίες σας τις εκφράζετε στο κατάλληλο κομμάτι του forum που είναι το "Θέματα ιδιωτών". Από εδώ, δεν πρόκεται να λάβετε απάντηση.

    3. tania2012

      tania2012

      οκ, ευχαριστώ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.