Μετάβαση στο περιεχόμενο

johnexarchos

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από johnexarchos

  1. Απο οσο ξερω τοσα χρονια στο "πεδιο μαχης - υπαιθρο", ο συντελεστης κλιμακας Κ, επηρεαζεται μονο απο το Χ του σημειου. Επισης, βασει των de facto δεδομενων των χαρτογραφικων προβολων, ολες οι χαρτογραφικες προβολες αναφερονται στην Μεση Σταθμη Θαλασσας. Οποτε σε ενα total station απλα εισαγουμε τον συντελεστη κλιμακας της εκαστοτε περιοχης και δινουμε υψομετρο μηδεν (0), εαν αυτο ζητειται. Το γεγονος οτι υπαρχει η δυνατοτητα εισαγωγης υψομετρου >0, υφισταται για την υποστηριξη των αεροφωτογραφιων ετσι ωστε να γινει σωστα και με μεγαλυτερη ακριβεια ενας ορθοφωτοχαρτης. (Για τα τελευταια στοιχεια ενημερωθηκα απο την εταιρεια αγορας του δικου μου γεωδαιτικου σταθμου. Συγνωμη εαν με παραπληροφορησαν).

  2. Πως μπορει καποιος να "ανεβασει" αρχεια .lsp καθως και αρχεια dwg; Συνεχως μου εμφανιζεται προβλημα οτι το αρχειο δεν ειναι του σωστου τυπου ή οτι ειναι πολυ μεγαλο (6.5 ΜΒ). Παρακαλω βοηθειστε.

     

     

     

    Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα.

    Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

    Γιάννης

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.