Μετάβαση στο περιεχόμενο

spacebrn

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

spacebrn's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. @ΟΤΤΟ η εκτός σχεδίου περιοχή, δεν είναι ΒΙΠΕ. Όταν λες ότι το ένα μπλοκάρει το άλλο, σημαίνει ότι το κτήριο μπορεί να είναι βιοτεχνικό, και η χρήση γης να επιτρέπει υψηλής όχλησης και να μην επιτρέπει χαμηλής όχλησης επιχειρήσεις; @dib, αναφέρεις στο προηγούμενο σχόλιο σου το αρ14 ΠΔ 36/98 το οποίο μου φαίνεται άσχετο με συνεργεία και μετά το αρ14 38/96 το οποίο είναι σχετικό με συνεργεία οπότε υπέθεσα ότι εννοούσες και στα δύο το ΠΔ 38/96 στο 3325/06 αρ6 παρ 7 λέει ότι "μετεγκατάσταση ...χαμηλής όχλησηςπου δεν επιτρέπονται σε περιοχές γενικής κατοικίας...επιτρέπεται σε περιπτώσεις πυρκαιας σεισμου κλπ εφόσον γίνεται σε βιοτεχνικό κτίριο." Δηλαδή, προβλέπει να γίνεται μετεγκατάσταση χαμηλής όχλησης σε βιοτεχνικό εντός περιοχής κατοικίας μόνο μετά από καταστροφή; Άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχουν;
  2. Καλημέρα, θα μπορούσε κανείς να μου πει αν σε βιοτεχνικό κτίριο σε εκτός σχεδίου περιοχή, επιτρέπεται η εγκατάσταση βαφείου επιβατηγών αυτοκινήτων; Διάβασα το 36/98 που ανέφερε ο dib, το οποίο ήταν μάλλον εκ' παραδρομής και το 38/96 που είναι σχετικό όπου λέει ότι "δεν απαιτείται υποβολή αναθεωρημένης άδειας σε περιπτώσεις χρήσης εμπορική, βιομηχανία-βιοτεχνία, σταθμός αυτοκινήτων και αποθήκευση" Δηλαδή εφόσον το κτίριο είναι βιοτεχνικό, δεν θέλει αλλαγή άδειας για το βαφείο. Μία αρχιτέκτονας που ρώτησα μου έλεγε ότι δεν επιτρέπεται σε βιοτεχνικό να εγκατασταθεί χαμηλής όχλησης δραστηριότητα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι που να το επιβεβαιώνει η να το διαψεύδει; Το 3710/2008 άρθρο 6 μιλάει για συνεργεία βαρέων και συνήθων οχημάτων σε εκτός σχεδίου περιοχές, αλλά αυτό με το βιοτεχνικό με μπέρδεψε. Η περιοχή δεν είναι Natura, αρχαιολογική κλπ αν και δεν ξέρω αν είναι ΖΟΕ. (ποιος ενημερώνει για αυτό παρεμπιπτόντως; )
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.