Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tzovis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Tzovis

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,ο κυκλοφορητης δουλεύει,αέρας έχω την αίσθηση πως δεν υπάρχει, αυτό που ξέχασα να αναφέρω (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο)είναι οτι η εγκατάσταση δουλεύει με ανοιχτό δοχείο διαστολής(το μανόμετρο της αδράνειας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τζάκι δείχνει 0,2 bar..)
  2. Καλησπέρα,το πρόβλημα μου είναι οτι σε μιά εγκατάσταση θέρμανσης με υδραυλικό τζάκι και δοχείο αδράνειας έχουμε ξαφνικά άνοδο της θερμοκρασίας νερού του τζακιού χωρίς αυτή να μεταφέρεται στο δοχείο..Χαρακτηριστηκά αναφέρω 80 βαθμούς στο τζάκι και 50 στο δοχείο...Το περίεργο είναι πως μου το παρουσιάζει περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.