Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrspap

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από chrspap

  1. Καλημέρα και απο μένα. Τόσα χρόνια μέλος στο michanikos.gr και στο πρώτο μου μνμ αφορά τη διαγραφή... :confused:

     

    Έχω κλείσει τα βιβλία μου στην εφορία με ημερομηνιά 31/12/2016, με την ίδια ημερομηνία έκανα παύση εργασιών στην περιφέρεια και πήγα στο ΤΕΕ να ζητήσω διαγραφή στις 2/2/2017.

     

    Απο το ΤΕΕ μου απάντησαν με επιστολή στις 24/3/2017 οτι η διαγραφή μου εγκρίθηκε με ημερομηνία διαγραφής 2/2/2017 (η ημέρα της αίτησης στο ΤΕΕ και όχι της παύσης εργασιών απο την περιφέρεια) και θα πραγματοποιηθεί μόλις πληρώσω τη συνδρομή του 2017! Που σημάινει οτι θα πρέπει να πληρώσω και τα 56 ευρω του έτους 2017 για το ΤΕΕ και Ιανουάριο-Φεβρουάριο για το ΕΦΚΑ.

     

    Επείδή βλέπω μερικούς απο εσάς να γράφετε το παρακάτω (το οποίο θεωρούσε αυτονόητο και ο λογιστής μου) :

     

    >> με διαβεβαιωσαν πως η ημερομηνια μεχρι την οποια τρεχουν εισφορες και συνδρομες σε τσμεδε και τεε, ειναι η ημερομηνια παυσης στην περιφερεια τεχνικων εργων, όποτε κι αν γινει δεκτη η αιτηση διαγραφης απο τεε και τσμεδε <<

     

    Υπάρχει κάπου γραμμένο? Αναφέρεται σε κάποιο νόμο? Ποιος σας διαβεβαίωσε? Η προϊσταμένη του μητρώου ήταν απόλυτα σίγουρη οτι οι εισφορές τρέχουν μέχρι την αίτηση διαγραφής στο ΤΕΕ.

    Είχα την ίδια περίπτωση ακριβώς... ΤΕΕ στις 16/01/2017 και παύση εργασιών και περιφέρεια στις 31/12/2016. Μίλησα με κάποιον κύριο στο ΤΕΕ (δεν θέλω να πω το όνομα του) και μου πρότεινε να καταθέσω ένσταση στην απόφαση του ΤΕΕ ζητώντας να μου αλλάξουν την ημ/νία. Την ένσταση την έκανα ηλεκτρονικά στέλνοντας απλά ένα email. Όντως μετά από ένα μήνα ήρθε απάντηση με ταχυδρομείο ότι η  ένσταση μου έγινε δεκτή.

    Άσχετο τώρα πρέπει να πάω από ΤΣΜΕΔΕ ή γίνεται αυτόματα η διαδικασία?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.