Μετάβαση στο περιεχόμενο

klikos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

571 profile views

klikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επισκεφτικα 2 μηχανικους οι οποιοι σε μια πρωτη επαφη και προς τιμην τους αφιλοκερδος μου ειπαν την γνωμη τους . Και οι 2 μου ειπαν οτι δεν γινεται να το γκρεμισω και να το κτισω απο την αρχη και οτι με τα μεχρι τωρα δεδομενα στην περιοχη δεν εχει γινει καν κουβεντα για να ενταχθει η περιοχη στο σχεδιο , επιση οτι μελλοντικα δεν γνωριζουν πως θα διαμορφωθει ο νομος και αν θα επιτραπει υπο καποιες συνθηκες η δομιση εκτος σχεδιου σε καποια αποσταση απο ηδη οικοισμους . Ο ενας μου προτεινε να προσεξω πολυ στα συμβολαια η περιγραφη τις κατασταση του ακινητου και οι ενδεχομενες επισκευες πρεπει να αναγραφονται στα χαρτια τακτοποιησης για να ειναι ευκολοτερη η αδεια μετα απο την πολεοδομια . Η αδεια επισκευης ο ενας μου ειπε περιπου 600 ευρω και ο αλλος 2000 χιλιαδες . Ο ποιος ακριβος μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω νομιμα την δουλεια με αδεια μικρης κλιμακας και μπορει να παρουσιαστουν προβληματα κατα την επισκευη . Επισης οτι καποια στιγμη ισως πρεπει να πληρωσω καποιο ποσο και στην τραπεζα γης εαν και εφ οσον γινει για τα 25 τμ ,διοτι το σπιτι ειναι 35 με αδεια προ του 76 και τα 25 χωρις αδεια .
  2. Σας ευχαριστω πολυ ετσι θα κινηθω . Το ακινητο θα ειναι νομιμοποιημενο απο τον πωλητη .
  3. Εχω βρει για να αγορασω ενα αυθαιρετο 60 τμ ηλεκτροδοτουμενο σε οικοπεδο 500 τμ στην Παλαια Φωκαια . Το κτισμα ειναι σε αθλια κατασταση και ο προυπολογισμος επισκευης ειναι περιπου στις 40000 χιλ. Η ερωτηση εχει να κανει με το εξης , με συμφαιρει η αγορα και επισκευη ή με συμφαιρει η αγορα σαν οικοπεδο με μελλοντικη δυνατοτητας κανονικου κτισματος με τον καινουργιο νομο .Μηπως δεν συμφαιρει η αγορά ? Το οικοπεδο βρισκεται στην οδο Μουριας (παραλληλη στην Λαυριου μεταξυ Αναβυσσου και Παλαιας Φωκαιας 300 μετρα απο τον οικισμο ΑΤΕ που ειναι εντος σχεδιου και 1 χιλ απο την Λ Καραμανλη στην Αναβυσσο .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.