Μετάβαση στο περιεχόμενο

xenia_zs

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από xenia_zs

  1. Λίγο άκυρο τώρα, αλλά έχω κολλήσει  . .

    Διάβασα κάπου: αν h/d< 1,

    η συνολική δύναμη Fw  πολλαπλασιάζεται επί 0.85 για να ληφθεί υπόψη η έλλειψη συσχετισμού των ανεμοπιέσεων της προσήνεμης και της υπήνεμης πλευράς του κτιρίου . . . να γίνεται πάντα αυτός ο έλεγχος σε κάθε περίπτωση;

  2. Καλημέρα σε όλους ... έχω βάλει τεγίδες σύμφωνα με το παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=j9li2VtGHqw

    και παρόλα αυτά στις συνδέσεις μεταξύ  τεγίδων και κεκλιμένης σκεπής έχω ασυνέχειες όταν εστιάζω, δηλαδη δεν συνδέονται ... Επίσης έχω βάλει και βοηθητικά υποστυλώματα, στο δικό μου παράδειγμα, και τα ένωσα με την σκεπή αφού τα επέλεξα με Edit -->Edit Lines-->Trim/Extend Frames. Πάλι κι εκεί δεν συδέονται τα βοηθητικά υποστυλώματα με τις υπό κλίση ευθείες (στέγη).Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

  3. Πρόκειται για βίντεο από τα εγκαίνια της εν λόγω γέφυρας με αφορμή τον εορτασμό του millenium και σαφώς εάν η κατασκευή ήταν άρτια ο χαλαρός βηματισμός -φόρτος των πεζών-  δεν θα προκαλούσε την ταλάντωση της ειδικά κατά μήκος του εγκάρσιου άξονα της. Και να σημειωθεί ότι κλείστηκε για μεγάλο διάστημα μέχρι να διορθωθεί το κατασκευαστικό σφάλμα. Google-αρετο!!

    Στην Ελλάδα τώρα, έχω πραγματοποιήσει μετρήσεις με επιταχυνσιογράφο,gps, RTS και τελουρόμετρο  πάνω σε πεζογέφυρα που κανονικά θέλει επισκευή αλλιώς καμιά μέρα θα μάθουμε τα νέα από τις ειδήσεις.

    CRASH

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.