Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aris

Members
  • Περιεχόμενα

    55
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    G.B.

Aris's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα φίλε, Με την σειρα που ρώτησες, εχουμε και λέμε: -Το Imperial απο μόνο του δεν λέει τπτ αν εχεις τελειώσει με 2:2 (50-59%) ή χειρότερα (pass). -Από άλλους έλληνες που τελείωσαν στο ιμπεριαλ, δεν έχω την καλύτερη γνώμη, συγκρίνοντας την διδασκαλία και βαθμό δυσκολίας. Βέβαια, όποιον και να ρωτήσεις θα ακούσεις διαφορετική γνώμη. -Για το east london δεν ξέρω τπτ. Παρ'όλο που η κατάταξη των 10 καλύτερων άλλαζει κάθε χρόνο, προσπάθησε να φοιτήσεις σε ένα απο τα 10 καλύτερα (στην κατηγορία των πολ. μηχανικών) -Το θέμα του άν θα πληρώσεις ή όχι έχει πολλά παρακλάδια, ακόμα και απο το πόσον ετών είσαι και τι εισόδημα έχουν οι γονείς σου. Θέλει ψάξιμο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω απο μνήμης. -Αυτή την περίοδο πουλάει η εμπειρία μόνο. Αν έχεις αρκετή (10+ έτη) δουλειά υπάρχει. Στην επόμενη 3ετία, οι προβλέψεις δεν είναι οι καλύτερες, μέχρι να σταθεροποιηθεί η παγκόσμια αγορά. -Όσο για το ότι είσαι ήδη 30, εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν θέλεις το πτυχίο για πάρτη σου, κάντο και μην κοιτάζεις τπτ. Κυνικά, στα 34 με 0 εμπειρία σε αυτή την αγορά, πιό πολλές πιθανότητες έχεις για σερβιτόρος. Προσωπικά, εγω το πτυχίο στα 32 το πήρα και το μάστερ στα 34, και παρά την εμπειρία (εργοταξιακή και εντυπωσιακή) απο ελλάδα, στην πράξη είναι σαν να είμαι φρέσκος απόφοιτος (3 έτη εμπειρία σε μελέτες) για μελετητικές εταιρείες (consultancies). Ελπίζω να μην απελπίστηκες απο τις απαντήσεις ή την ορθογραφία μου. Άρης.
  2. Καλησπέρα, Λοιπόν, οντως το σε πιο έτος θα σε πάρει ένα πανεπιστημιο έχει να κάνει με το τι θα σου αναγνωρίσει. Για να προσληφθείς στην Αγγλία, δεν έχει σημασία μόνο το πανεπιστημιο αλλα και ο βαθμός πτυχίου, ενδεικτικά το 2:1 (60-69%) θεωρείται το κατότατο για καλή δουλειά. Η ηλικία δεν πέζει ρόλο, άλλα οι mature students (συνήθως >25 ετών) τυγχάνουν πιο σοβαρής μεταχείρησης. Έχει υποθεί ξανά σε αυτό το φόρουμ, άλλα το να σπουδάσεις στο εξωτερικό σε καλό πανεπιστήμιο, να βγάλεις καλό βαθμό, και μετά να γυρίσεις Ελλάδα (όπως είναι σήμερα ή χειρότερα) είναι.... παράξενο. Τελειώνοντας, απο το 2012 τα δίδακτρα ανα έτος στην Αγγλία προβλέπεται να κυμανθούν μεταξύ 6-9.000 λίρες. Υ.Γ.#1: Tώρα θεωρώ ότι είναι ο καιρός για σπουδές, που δουλείες δεν υπάρχουν. Υ.Γ.#2: Σόρρυ για τα ορθογραφικά, μόνο εδώ γράφω στα ελληνικά πια...
  3. Καλημέρα Σωτήρη, Εννοεις ότι μετά το πτυχίο σου, θέλεις να κανεις (απο την αρχη) ενα π.χ. Beng Civil Engineering σε Αγγλικό πανεπηστήμιο?
  4. Όσον αφορά την Βρετανία, έχωντας ζήσει ήδη σε 3 πόλεις, μπορώ να σου πώ οτι "κάνεις λάθος". Πιθανώς να έπεσες στην περίπτωση...
  5. Κύριοι (erling and dgt), άν έχετε απορίες, πμ. Μήν κάνουμε το θρεντ τοματοπόλεμο...
  6. Να φύγετε όλοι απο την Ελλάδα, και στη θέση σας να έρθουν πολιτισμένα δίποδα, και όταν την επισκευάσουν σαν χώρα, να σας αφήνουν λίγους-λίγους να επιστρέφετε κάθε μήνα. Α και να μήν ξεχάσω, στην πρώτη που θα σας πιάσουν να κάνετε μαμακία (sic), να τρώτε κίτρινη, στην δεύτερη να σας στέλνουν μόνιμα πιά στη Rwanda...
  7. http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/8616434.stm Σημερινό άρθρο του BBC σχετικά με το "νέο κύμα" μεταναστών απο Ελλάδα και Ιρλανδία.
  8. Σχετικά με τις πόλεις, εγώ έζησα swansea και τώρα sheffield, απο το sheffield μου λέιπει η θάλλασα, κατα τα άλλα ίδια. Το cardiff είναι ωραίο επίσης. Και των 3 πόλεων τα Uni είναι καλά να πάς, καλύτερα για μένα στο Sheffield σαν Uni. Τώρα για το Δοαταπ ή όπως θα λέγεται όταν θα πάρεις το Meng εσύ (4 χρόνια), άστο, κοίτα μήπως τα βρείς καλά και γλύτώσεις (δεν γυρίσεις στην μπανανία)...
  9. Καλημέρα, Για αρχή κοίτα την κατάταξη στο: http://extras.timesonline.co.uk/tol_gug/gooduniversityguide.php?AC_sub=Civil+Engineering&x=29&y=6&sub=15 Δεν ξέρω τι σημαίνει "παλιοπόλεις", οπότε δεν ξέρω και τι να σου προτείνω..
  10. Κρίμα που το "3) 'Οχι δεν με απασχολεί το θέμα, κόψτε το λαιμό σας." δεν μπήκε στις επιλογές....
  11. Srevel, Πολύ αμφιβάλω άν θα βρείς διατομή που να μπορεί να κανει span 7,5μ. Δες http://www.rlsd.com/pages/profiles.html , τα technical data των διαφορετικών προφίλ θα σου δώσουν μια ιδέα. Υπ΄όψιν πως είναι σχεδιασμένα βάση British Standards.
  12. Ilias, Κατανοητό αυτό που λές, άλλα η συνάδελφος δεν είπε ότι ήθελαν μικρό μηχάνημα, απλά λαστιχοφόρο. Όσο για το μέγεθος του κουβά, ξέρω και φαντάζομαι το ίδιο και εσύ, πολλά μικρά ερπυστρυοφόρα (1-3t) που έχουν πολύ μικρότερους κουβάδες απο τα JCB, μιας και η κύρια ασχολία τους είναι να ανοίγουν χαντάκια.
  13. Να 'σε καλά.
  14. Διαφωνώ, άλλα άντε βρές άκρη απο την άλλη... Γεγονός είναι ότι σε 2 ίδιες τσάπες, μια με ερπύστριες και μια με λάστιχα, η ερπύστρια έχει πάντα καλύτερη κατανομή βάρους (kN/m2)... αν δεν τους το είπες τότε χρησιμοποίησέ το την επόμενη φορά.
  15. Καλησπέρα, Τι πρόβλημα είχαν με την ερπυστριοφόρα τσάπα δηλαδή;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.