Μετάβαση στο περιεχόμενο

KonstantinosA

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Λαρισα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

KonstantinosA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γιατι να ψαξεις κατι στην νομοθεσια σχετικα με τα θερμοκηπια και να το προχωρησεις τοσο πολυ; Απλα στην γεωτεχνικη εκθεση αναφερεις οτι προκειται για κατασκευη τυπου τολ (επισσυναπτεις και 2-3 φωτογραφιες) και στην αυτοψια της επιτροπης το επιβεβαιωνεις και πηρες την αδεια...
  2. Συμφωνω απολυτα! δυσκολη και χρονοβορα και μπλεκονται 1000 υπηρεσιες και γνωμοδοτησεις! και αν πας να τα κανεις αμμοληψια χωρις αδεια, οπως συνεβει σε πελατη μας, θα σε κυνηγαν για ολα τα χρονια!
  3. καποτε η μετρηση γινοταν απο τα ορια γηπεδων, πλεον ειναι απο λειτουργικους χωρους (κτιρια δλδ). Εφοσον εχεις ΑΕΠΟ που δεν εχει ληξει τελευταια 2 χρονια, και εισαι νομιμως υφισταμενος τοτε λειτουργεις κανονικα και μπορεις να επεκταθεις.
  4. η κατασκευή ονομαζεται ''προχειρο καταλυμα''. εχει βγει σχετικο διευκρινιστικό ΦΕΚ για τον Ν.4056 που περιγραφει ακριβως τι ειναι. τα ''τυπου τολ'' περναν σαν προχειρα καταλυματα απο την επιτροπη σταυλισμου.
  5. γιατι να μπεις σε διαδικασια σκυροδεματος ενω μπορεις με ναυλον και καταλληλη επεξεργασια εδαφους να κανεις τη δουλεια σου απλα και οικονομικα; σκεψου επισης ποσο ευκολο θα ειναι να καθαριζονται τα τα απομειναρια του κατσιγαρου καθε χρονο. οσο για την τηρηση των περ.ορων δεν φερεις ευθυνη εσυ αλλα ο ιδιοκτητης. εφοσον εσυ κανεις σωστη διαστασολογηση και αφησεις αρκετο περιθωριο για καθε ενδεχομενο τοτε δεν εχεις λογο να φοβασαι.
  6. απο οσο ξερω οχι. ωστοσο δες αν σου δεχτουν την υπογραφη σου σαν αρχιτεκτονας.
  7. συμφωνω μαζι σου.
  8. Σωστος ο CivilKald και με την αναλογη νομοθεσια. Εγω μιλησα περισσοτερο πρακτικα οτι σε πιο προσφατες δραστηριοτητες αναγκαστηκαμε να παμε σε στεγανο και βιολογικο λογω φορτιων...
  9. Εχεις δικιο για τα αστικα λυματα. το προβλημα με τις αναλυσεις το αντιμετωπισαμε σε βιομηχανικα λυματα απο μικρα τυροκομεια, οινοποιεια και γενικοτερα δραστηριοτητες με μεγαλα φορτια.
  10. Μεχρι το τελος του 2015 πρεπει ολες οι επιχειρησεις να συμμορφωθουν με την Υγιεινομικη Διαταξη του 2011 σχετικα με επαναχρησιμοποιηση. ΔΕΝ λεει πουθενα ξεκαθαρα οτι καταργουνται οι σηπτικες/απορροφητικοι αλλα πρακτικα εκει οδηγει. πρεπει να αποδειξεις με μελετη αποβλητων οτι τα εισερχομενα φορτια ειναι τοσο χαμηλα που πρακτικα δεν βγαινει. ολο αυτο οδηγει στην διαδικασια στεγανου - βιολογικου.
  11. για επαγγελματικη χρηση εχει καταργηθει πλεον η σηπτικη δεξαμενη/απορροφητικος βοθρος (περιθωριο μεχρι τελος 2015). Μονο στεγανος και μεταφορα σε βιολογικο ή μινι βιολογικος καθαρισμος στον χωρο.
  12. Ηρωνα πλεον δεν εχει νοημα να μιλαμε για ΜΠΕ εφοσον τα επαγγελματικα εργαστηρια ομαδας 9 παιρνουν ΠΠΔ. Οσο για τα επιπεδα θορυβου, αν υπαρχει προβλημα με τους γειτονες, χρειαζεται μετρηση απο πιστοποιημενη ιδιωτικη εταιρια μιας που σχεδον καμμια υπηρεσια δεν εχει σωστα ρυθμισμενα ηχομετρα.
  13. εφοσον επρεπε να παει απο Κεφαλλονια στην Πατρα για επεξεργασια τοτε καλα κανατε. ασε που αν βαζατε εταιρια για διαχειριση αποβλητων θα ζητουσαν μια περιουσια! στην περιοχη μου η κομποστοποιηση δεν ειναι ενδεδειγμενη μεθοδος γιατι πρακτικα δεν απεδωσε για πολλους λογους....
  14. @Ρουμελιωτη απο το 2012 και μετα που αδειοδοτησες το ελαιοτριβειο στην Κεφαλλονια συνεχιζει να εφαρμοζει τη μεθοδο; πρακτικα ειναι εφαρμοσιμη; το συνολικο κοστος το καθιστα βιωσιμο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.