Popular Post centervak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 (edited) Επειδή είμαι πολύ ανασφαλής ως άτομο, δε μπορώ κ ως μηχανικός να βασιστώ σε μαύρα κουτιά κ σε κλειστά προγράμματα. Για αυτό το λόγο έκατσα κ έφτιαξα ένα excelακι με τον υπολογισμό απωλειων των χώρων. Φυσικά και δε μπορεί να συγκριθεί με τα γνωστά πακέτα ούτε βεβαίως και με το ΠΙΧΙΣ που υπάρχει εδώ μέσα. Είναι ένα απλό excel που ο καθένας θα μπορούσε να κάνει. Απλά ως νέος μηχανικός προσπαθώ να είμαι πάντα βέβαιος σε αυτά που υπολογιζω, και να μη κάνω πράξεις σαν λογιστής χωρις να ξέρω τι είναι τα νούμερα που εισάγω. Θα ήθελα την βοήθεια σας διορθώνοντας πιθανά λάθη, θέτοντας κάποιες παρατηρήσεις και ότι νομίζεται εσείς. Θα ήθελα αν γινόταν να είχα καλύτερες πληροφοριες για τα k και τα a των πιο συχνα χρησιμοποιούμενων στοιχείων. Στο κανονικό αρχείο υπήρχαν κ καποιοι σκαναρισμένοι πίνακες αλλά λόγο όγκου δε χώρισα. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος πολύ ευχαρίστως να τις βαλω κ αυτές. Το αρχείο είναι ξεκλείδωτο κ τελείως ελεύθερο να αλλάξει ότι θέλει. ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ -EN 12831.rar ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ.rar Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by Gousgounis Προσθήκη αρχείων 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 μπράβο!!!!! δεν είμαι σχετική με το θέμα για να βοηθήσω, αλλά τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Συγχαρητήρια συνάδελφε για την προσπάθειά σου και για το γεγονός ότι το προσφέρεις έτσι απλόχερα! Εάν διαπιστώσεις ότι όλα λειτουργούν καλά, να το ανεβάσουμε και στα downloads του Φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Εύγε! Πολύ καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goalroufas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Μπράβο...Πολύ καλή προσπάθεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Πολύ καλό...Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θεόδωρος Δημόκας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Μπραβο φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Διόρθωσα λίγο τους τύπους. Τα ανοίγματα σαν επιφάνειες πρέπει να αφαιρούνται από την επιφάνεια του τοίχου, και να προστίθενται οι απώλειες που προκύπτουν από το υπόλοιπο των επιφανειών. Παρατήρησα ότι έχεις 2 επιλογές για τα ανοίγματα, αφαιρούμενες επιφάνειες ή μη. Ίσως βόλευε ένα drop-down menu ΝΑΙ/ΟΧΙ στο αφασιρούμενο και ανάλογα να εκτελείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos dafnas Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Αδελφέ centervak. Παψε να είσαι ανασφαλής ,και πράγματι συγχαρητήρια!!!!!! Έφτιαξα και εγώ ένα εξελάκι θέρμανσης, αλλά το δικό σου δεν συγκρίνεται.Είσαι κούκλος!!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrdesp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Μπράβο φίλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα